Efterlysning: show me the bed and I’ll give you the stars

säng
Klicka på bild för källa

Jag behöver din hjälp! Jag letar efter en sådan här vacker utdragbar säng till Estrids framtida rum. Jag har några liknande på nätet men de kostar hutlöst. Därför undrar jag om du möjligtvis har en sådan här säng i dina gömmor eller vet någon som har en liknande att sälja till mig. Färg spelar ingen roll, men gärna denna stil och utdragbar. Den kommer vara kronan på verket i det som är det drömmigaste barnrum jag kan tänka mig.

När jag var liten gjorde min pappa något för mig som är det vackraste jag tror någon gjort för sitt barn. På 90-talet var det inne att klistra självlysande stjärnor i taket och min pappa hakade på. Men han köpte stjärnor i alla olika storlekar och sen klistrade han upp himlavalvet i mitt tak. Om natten kunde jag ligga och titta på stjärnbilderna och se hur lilla björn, stora björn och karlavagnen lös med ett mjukt sken. Kanske därför jag är så fascinerad av rymden idag. Det är sådana här minnen jag vill ge till Estrid. Att varje dag var ett äventyr och att hennes rum var ett sagoland med blinkande ljusslingor, en dunig och mjuk säng, sänghimmel och kreativitet. Och en utdragbar säng i trä är den perfekta starten.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x