Söndagsspa: you make me blush

you make me blush-1
Låt oss denna söndag grotta ner oss i det absolut bästa jag vet, rouge! Åh min herre vad jag älskar rouge. Jag kan hoppa över allt annat smink, men inte rouge. Det gör verkligen allt för ansiktet. Mjukar upp, värmer upp, plockar fram kindben, trollar bort trötthet. För mig är det inte så noga med vilken färg man använder eller vilken sort. Rosa, rött, brunt, aprikos, skimmer, inget skimmer. De fyller alla en funktion! Jag är också en sådan som använder mycket rouge. Kanske för mycket enligt vissa men jag tycker det är så vackert, nästan docklikt, med stora rosiga kinder. Ska vi ta en titt på mina favoriter just nu?

Från vänster ser du MACs rouge i ”well dressed” (här), ett ljust ljust rosa rouge som jag använder massor på vintern när jag är blek. Vilken kvalitet och vilken hållbarhet. Dryg är den också. Jag har använt min hur mycket som helst och det syns knappt. Ovanför hittar du FACE ”shy” (här) , ett brunt/orange/aprikosfärgat rouge som är så snyggt till naturliga ögon på sommaren eller en klassisk marilyn monroe-sminkning på vintern. I mitten hittar du ett krämrouge från Inglot nr 87, med ett fantastiskt skimmer. Just krämrouge är en riktig hit för framförallt kvinnor med mogen hy. Det blir ett naturligt intryck och skapar en ungdomlig glöd på kinden. Denna är underbar. Till höger ser du en budget pärla, HM:s rouge i ”cotton candy”, i den mest intensiva rosa färgen. A little goes a long way för den är superpigmenterad. Här snackar vi det ultimata dockrouget. Man får de där tuggummirosa rosorna på kinden och det är så vackert. Slutligen har vi mitt ABSOLUT bästa rouge just nu. Max factors creme puff blush i ”lovely pink” (häroch denna använder jag varje dag. Den börjar ta slut faktiskt. Kan inte ens minnas senast jag tog slut på ett rouge, men ja så himla himla bra och vacker är den. Den har massa härligt skimmer i sig och ger världens finaste kindben. Love it!
you make me blush-2
Indeed, you make me blush! Åh, vad jag älskar rouge!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x