Kicks erbjuder hudanalys mitt i shoppingrundan

INLÄGG I SAMARBETE MED KICKS
kicks hudanalys-1
Himlen på jorden, även kallad Kicks flagshipsbutik i Malmö, är min bästa plats! Jag går igenom där var och varannan dag när jag köper lunch nere på Ica i Hansacompagniet. Jag bokade in en hudvårdsrådgivning och smet dit på min lunch.
kicks hudanalys-2
Hudvårdsrådgivningen kostar 195 kronor och tar bara 20 minuter. Samtidigt får man en minibehandling med rengöring, eyepatches och ansiktsmask som därefter följs upp med ögonkräm och dagkräm. Sen vill man ju köpa produkterna som man får rekommenderad och då får man 20% på hela köpet i samband med hudvårdsanalysen.
kicks hudanalys-3
Låt oss nu prata om analysen! ALLTSÅ!!!! Det var underbart. En manick sattes på min hud och sen läste den av massa olika saker. Rynkor, fukt, acne, porer, känslighet för att nämna några. Mina porer fick fem stjärnor av fem möjliga!! Och min fuktnivå var perfekt. Hehe, my face is extraordinary! Däremot visade manicken (ja jag har inte det tekniska ordet) att jag har en torr hud som är känslig för sol och kyla. Jag ska med andra ord fortsätta jobba med lite fetare hudvård under vintern och alltid alltid ha spf i min dagkräm. Kan man inte få ha den här manicken hemma? Och just det, glömde jag nämna att jag inte ha några begynnande fina linjer. Yes, you may call me plump godess!
kicks hudanalys-4
Ögonmask och ansiktsmask! Jag fick testa Peter Thomas Roth Cucumber hydra gel eye patches. ÅH jag har velat testa dessa forever!  Ansiktsmasken som personalen valde till mig var en återfuktande och lugnande mask från Kiehls. Nämligen Calendula Sooth masque. Jag var så otroligt återfuktad efteråt.
kicks hudanalys-5
Jag tittade med hundvalpsögon mot skåpet med LYX LYX LYX märket La Mer och fick prova! Ögonkrämen the eye balm intense och dagkrämen the moisturizing soft cream. Lite ansiktsmassage på det och jag kom tillbaka till kontoret som en helt ny människa. Jag kan verkligen rekommendera dig att boka in den här behandlingen. Den där magiska manicken berättar ju allt du behöver veta! Nu vet jag vilka sheetmasks som jag ska fokusera på i vinter för att ge min hud den boost den behöver.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Såååå underbart! Det är du värd!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x