Fridas ultimata julklappstips för sminknörden

julklappstips sminknörd

Julklappstips till sminknörden! Finns den?

Jag är ju en sminknörd av största rang, så ja vi finns! Jag är även skönhetsvård spanörd och pamperingnörd. Jag ÄLSKAR helt enkelt skönhetsprodukter och jag vet att jag delar detta med några av er. Några andra är totalt ointresserade har det visat sig (how rude) men ni andra, ni håller mitt hopp uppe. Om du älskar skönhet lika mycket som jag, eller har någon i din närhet som gör det, så lovar jag att detta är den ultimata listan. Allt på denna lista vill jag ha själv. (David, du tar väl anteckningar!?). Då kör vi!

1. Gold cleansing butter från Peter thomas roth (här). Ahhh, vilken dröm att få massera in den här var kväll och ta bort sminket. Så sjukt lyxig och härlig. Används företrädesvis vid din första rengöring på kvällen och något annat till the second cleanse.

2. Caudal beauty elixir (här) har jag skrivit om förut. Jag har säkert gått igenom tre sådana här flaskor. Det är en sagolik ansiktsspray och så fort jag är utan den mår min hy inte lika bra.

3. By terry ombre backstair (här) har jag också skrivit om förut. En krämögonskugga en pennform och den glider på silkeslen och är enkel att sudda. Den kommer i massa olika färger så alla kan hitta en nyans som passar en själv. Det är en lite dyrare och lyxigare variant och därför perfekt att ge bort. Hylsan är guldig och tung och bara osar lyx. I love it!

4. Kerstin Florian body peel (här). Jag är så himla intresserad av den här produkten. Jag är besatt av exfoliering och allt som är peelande vill jag automatiskt ha. Det som är så spännande med denna produkt är att det är förbehandlare kompresser som man sveper över kroppen. Peeling har aldrig, och då menar jag aldrig, varit så här enkelt!

5. Bobbi Brown luxe lip color (här). Hur lyxiga ser inte dessa läppstift ut? Nyansen jag har valt är en starkt rosa, men serien kommer i en mängd olika färger och nyanser så låt dig inte skrämmas av nyansen i detta collage.

6. Laura Mercier extreme neutrals palette (här). En av två paletter som jag själv känner att jag bara MÅSTE ha. Så fort en palett innehåller ”neutrals” så faller jag pladask. Paletter med dessa nyanser passar verkligen alla, oavsett ögonfärg och hudton. Laura Mercier är ett så lyxigt och sofistikerat märke. Har du en lyxig och sofistikerad sminknörd i din närhet kommer detta vara en stor hit. Det lovar jag.

7. Urban Decay Naked 1 palette (här). Ännu en palett med neutrala toner men denna palett är kult i sminkvärlden. Den måste vara en av världens mest populära paletter och kommer från det coola märket Urban Decay. Dessa nakenpaletter har nu kommit ut i tre olika varianter samt två anked basics (som är just neutrala i basfärger) och en naked smokey som är för dig som gillar lite tyngre ögonmake. Oavsett, de är amazing!

8. Charlotte Tilbury cheek to chic rouge (här). Dör för C L:s produkter. Det vet ni ju redan så ingen poäng i att fortsätta tjata. Men dessa rouge är så vackra, både i färg, utformning och paketering. Ge mig!

9. Kevin Murphy body mess (här). Enligt internet är detta THE hårvårdsprodukt för den som vill ha volym i håret. Ja tack säger jag och går raka vägen till närmsta webbshop.

10. Laura Mercier brush cleanser (här). Vad ger man sminknörden som har allt? Min mamma säger att jag har allt men I beg to differ. Enligt mig finns det inget som heter att man har allt. Man kan alltid ha mer. Men om din sminknörd säger att hen har allt så är en sådan här lyxig rengöring för sminkborstarna PERFEKT! Dagarna då man vispade sina borstar i schampo är nu över. Hurra!

Hoppas du fick något bra tips! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x