Skönhetsjunkien har gått bananas!

Äntligen börjar vi få in lite rutiner här hemma och stundtals finns det en liten kvart eller halvtimme över att spendera i badrummet. För jag må ha blivit mor men min förkärlek för skönhetsprodukter har inte mattats av det minsta. Möjligen har det blivit ännu roligare kanske just på grund av att stunderna när man kan dutta med krämerna är färre. På sistone har jag därför investerat i en massa härliga och lyxiga produkter. För som nybliven mamma är man extra mycket värd lite lyx och flärd tycker jag.

Ett nytt topplack från Essie har inhandlats eftersom stunderna man väl hinner måla naglarna är det absolut nödvändigt med ett snabbtorkande lack. Good to go heter lacket och jag är verkligen nöjd med det! Då hud både på kroppen och ansiktet har fått utstå mycket under graviditeten unnade jag min hud två riktigt härliga produkter. Elemis papaya enzyme peel är en enzympeeling som doftar gott, är skonsam mot huden och gör huden len som krypis lilla skinka! <3 Bodylotionen från Elemis, frangipani monoi body cream, är lite pricy och kanske inte en bodylotion man använder på daglig basis. Den smörjer jag in mig i när jag vill dofta ljuvligt och vara lite extra härlig. 

På sistone har tre läpprodukter hamnat i min sminkväska. Två läppisar från clarins. Den underbara läppoljan, instant light lip comfort oil, som är helt galet genial, lyxig och med en stor mjuk applikator. Clarins instant light lip balm perfector är en blandning av balm och gloss och gör läpparna mjuka och så ger det en fin tint. Som föräldraledig mamma med brist på tid är en perfekt målad läpp inte alltid så enkel att åstadkomma. Då är sådana här läppisar alldeles perfekta. Några snabba drag, ingen spegel nödvändig, och man känner sig ändå lite fixad. Den tredje läppisen är ett gloss från Chanel, rouge allure gloss. Dör så jäkla lyxig förpackningen är. Tung, svart och applikatorn får man fram genom att klicka i ena änden på hylsan. Grym korallfärgat gloss som verkligen skänker flärd. 

Slutligen två saker som alltid tar slut och som är absolut nödvändiga för en tröttmössa till morsa. En mascara som ger långa fulla fransar och då föll valet på Esteé Lauder Sumptuous infinite. Sist, men inte minst, snarare viktigast är en bra ljusreflekterande concealer. Clinique airbrush concealer är en ny concealer för mig men om det är en av Lisa Eldridges favvisar så är jag övertygad om att den kommer gå hem även hos mig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x