Födelsedagspresent

Ja det är sant, det var min födelsedag igår. men jag kan väl inte klandra er för att ingen grattade! hur skulle ni veta det!? (därför är det fritt fram att gratta under dagen nu!!!!)

Man (läs jag) vill alltid unna mig nått fint på min födelsedag och denna gång blev det ett frisörbesök. Mitt hår och min obefintliga frisyr är jag alltid missnöjd med. Det blir liksom aldrig riktigt bra! Därför är jag alltid på jakt efter den ultimata frisören som kan läsa av mig och mina behov som vore hen en tankeläsare. Sen flytten till Malmö har jag bara besökt frisören en gång (skäms på mig). Efter tips om salong K i malmö var jag inte sen på att boka en tid.

Idag är dagen D då frisör Benny ska få klippa min slitna kalufs och förhoppningsvis göra mig strålande, vacker och med en dos Hollywoodglamour!

Bilden är tagen från Salong K:s hemsida och jag är så förväntansfull!

 

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
About me
11 år sedan

Tack så mycket!

Jag älskar min frisör och blev så himla nöjd! Jag klipper mig var 9-10:e vecka. mitt hår växer så himla fort och är i ganska bra kvalité så jag klarar mig bra med det mellanrummet. men om man har tendenser till kluvna toppar etc bör man såklart klippa sig oftare.

Konsultprinsessan
11 år sedan

Grattis i efterskott! Lyxigt med frisörbesök!

Jag har precis också klippt mig, och trivs aldrig med mitt hår efter det. Försöker få det att växa och bli ännu längre men får alltid klippa av allt som växt då jag klipper mig alldeles för sällan…

Tips att klippa dig var 8e vecka för att hålla håret i form 🙂

About me
11 år sedan

Bello: tack! dagen och helgen var superhärliga! och frisörbesöket var toppen! jag körde också safe. toppade, klippte upp lite och det var det hela. gillar ett lättskött hår som är mjukt och glansigt.

din födelsedagsfrisyrhistoria låter verkligen ångestfylld! =) förstår verkligen att du kör safe these days!

kram på dig

Anonym
Anonym
11 år sedan

Grattis på din dag, hoppas att den har varit fin och att du är nöjd med frisörbesöket 🙂 Jag har precis samma tradition, tro det eller ej, men jag kört safe och ber bara om en toppning, allmän uppfräschning och så får de föna till sådana där härliga snygga lockar med volym. Vågar inte ta risker efter att en frisör klippte en helt skev och alldeles för kort lugg, och jag fick tillbringa min 20-årsfest irriterad på mitt hår.

/Bello

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x