Eyebrows on fleek

eyebrows on fleek
Ögonbryn! Livsviktig del i min beautyrutin. Ett par ifyllda bryn är det som verkligen ramar in ansiktet. På sistone har jag inte köpt något smink alls utan försökt använda upp det jag har, samt upptäcka godbitar som jag inte använt på länge. Men en dag så tog alla ögonbrynsprodukter slut precis samtidigt. Jag behövde uppdatera min necessär med andra ord.

Jag har aldrig  testat att färga mina ögonbryn och fick lite feeling när jag satt och klickade mig runt på kicks hemsida. Det är med skräckblandad förtjusning jag nu fått hem DEPEND EYE BROW COLOUR som är ett hemmafärgningskit. Men hur svårt kan det va tänker jag.

Mina ögonbrynspennor var helt slut och jag har en tid använt mig av ögonbrynsskugga istället. Men jag tycker det är lite mer tidskrävande än en penna och ALLT som effektiviserar mina vardagsmorgnar är varmt välkommet. Jag har i åratal läst om ANASTASIA BROW WIZ och hur det är DEN kultprodukten för ögonbrynen. Därför var mitt val enkelt och jag är så nyfiken på att få testa denna brynpenna.

Mina bryn är rätt stora och därför tycker jag om att som en sista touch använda mig av lite ögonbrynsgel. Då vet man att brynen sitter där de ska hela dagen och inga envisa strån sticker ut någonstans. Jag köpte ANASTASIA CLEAR BROW GEL som är den genomskinliga bryngel jag alltid återkommer till. Det är helt klart marknadens bästa. Jag tycker även om att ha en färgad bryngel som ger brynen lite lite färg och form men samtidigt har kvar en naturlig look. Jag tycker om att testa nytt och jag blev nyfiken på EYEKO TINTED BROW GEL. Denna har en yttepytte borste och jag älskar verkligen det. Det blir väldigt precist och när gelen är färgad är det extra viktigt att det inte hamnar utanför.

Nu kommer mina brows verkligen vara on fleek. Jag ska alldeles strax börja göra mig i ordning inför eftermiddagens bloggträff och jag kan iallafall garantera att mina ögonbryn kommer vara fabulous!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
7 år sedan

Jag använder Depend emellanåt eftersom snåla moder Natur begåvat mig med synnerligen ljusa och glesa ögonbryn. Det funkar bra, men om man glömmer bort tiden när man sitter och läser en bok så kan det bli lite väl dramatisk effekt 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

gud jag älskar hur du skriver! Så himla rolig! Skrattade högt åt bilden med dig med en god bok och två tjocka buskiga ögonbryn! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x