Tre tomma toppentuber! (så nöjd med alliterationen)

tomma toppentuber-1
Tre tomma toppentuber har jag att visa er idag. Och VILKA VEDERMÖDOR jag går igenom för er skull! Ni skulle bara veta. Eller, ja, nu ska ni få veta. Jag provar en massa produkter hela tiden. Jag är lite mer restriktiv på ansiktsprodukter eftersom jag så lätt får acne. Men min dagkräm var slut så jag drog fram en kräm från ett märke jag ännu inte testat. Starka grejor. Jag kombinerade det med ett serum från samma märke. Och sen smorde jag för glatta livet.

I söndags vaknade jag upp med ett illrött, svullet och svidande ansikte. Något deprimerad läste jag på baksidan av texten. Det stod typ, fast i finare ord, ”använd inte varje dag. ta det lugnt. om du får utslag kontakta en läkare”. Ooopps. Det blev till att köpa apotekets mest lugnande kräm och nu använder jag den flera gånger om dagen. Det röda la sig efter 48 timmar och sen började jag fjälla. Nu har jag pyttelite torrhet kvar men börjar få tillbaka hopp om livet. Med detta i bakhuvudet hoppas jag att du nu förstår att dessa tre produkter som jag kommer hylla verkligen är all that och lite till.

Först ut är en enzympeeling från Skin treat, alltså för kroppen. Peelingar för kroppen är alltid bara med korn, och jag som älskar syra har längtat efter en kroppspeeling med syra. Huxflux tar Kicks in märket Skin treat som är, så vitt jag vet, först ut med enzympeeling för kroppen. Man masserar in krämen över kroppen, får en mekanisk peeling med de korn som är i krämen. Därefter låter man krämen stanna kvar på kroppen några minuter innan man sköljer av. SÅ mjuk. Den mest effektiva peelingen jag någonsin testat. Kommer definitivt köpa en ny.

Efter peelingen följde jag upp med en bodylotion från samma märke. Underbar! Jag blev otroligt mjuk och doftade väldigt gott. Skin treat är på alla sätt ett toppenbra märke. Bra pris och hela produktsortimentet är 100 % veganskt och de aktiva huvudingredienserna kommer från ekologisk odling. Love it!

Sist ut är en mascara. Jag brukar inte tipsa om mascaror för jag tycker det är riktigt svårt att hitta en bra mascara. Mina fransar är patetiska på alla sätt och vis. Korta, tunna och totalt raka. Jag behöver med andra ord all hjälp jag kan få. Denna mascara gjorde verkligen susen! Bra jobbat Loreal! (Tips tips, den är på rea nu hos Kicks). Den kladdade inte, gav inte pandaögon, gav mig dramatiska fransar. Me like! Jag har redan en ny här hemma!

Om du bara ska prova en enda av dessa produkter så satsa på enzympeelingen! MAAAAGISK!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x