Förberedelser inför en resa till huvudstaden

Imorgon åker jag med en annan strålande juristkvinna till våran huvudstad. Även om det är en kort resa har jag alltid lite resfeber. Kvällen har bestått av att noggrant packa min lilla trolley. Jag lägger alltid fram alla kläder innan jag packar ned dem, och jag blev lite fnissig när jag såg högen. Blått och randigt och inget mer. Jag tycks ha en alldeles specifik smak för tillfället när det kommer till the fashion. Några schyssta vardagsoutfits som passar för två kursdagar med stjärnadvokaterna Borgström och Bodström. Och en liten chic klänning med mina favvisheels till middag på kvällen. Jag ser så mycket fram emot denna korta lilla resa. Det känns så business och lyxigt att dra några korta dagar till Stockholm för jobb, hotell, lite shopping och förhoppningsvis god mat!
På tal om resor så kom David nyss hem från en jobbresa. Han skämde bort mig som vanligt. En man som lever med mig kommer oundvikligen att bli lite av en shoppingexpert. Det är svårt att undgå när jag med brinnande passion berättar om det stora i krämögonskuggor och hur jäkla DIVINE Michael Kors skönhetslinje är. Han har varit observant och sett mig hamna i en fas där naglarna alltid målas i neutrala bruna och beige färger.

 Jag fick en krämögonskugga! Och ni vet ju hur mycket jag avgudar dessa. Detta var en rödbrun glänsande skugga från Shiseido i färgen ”Ombre crème satinée”. Jag fick även mitt första lack, ja första sminkprodukt, från Michael Kors. Ett grymt snyggt nudelack i färgen ”hint”. Jag funderar på att packa ner dessa gudingar i mina lilla necessär. För det finns väl ingen bättre tid än en tripp till huvudstaden för att ha premiär för ultimat skönhetslyx!

Jag kunde omöjligen valt en bättre man! <3!

Nu återstår att packa det sista, koka en kopp te och krypa ned i sängen med min älskade för att somna framför en serie med huvudet på hans bröst med näsan alldeles nära gropen i hans hals. Den där berusande gropen som jag aldrig kan få nog av. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
jannice lindell
10 år sedan

ja,han är en spillevink!

snyggt MK lack!

Frida Svensson
10 år sedan

hoppas du också får en härlig resa!! vart ska du? kram på dig

Frida Svensson
10 år sedan

tack darling! ja, he's done me proud!

Frida Svensson
10 år sedan

ja det ska bli så härligt. jag säger bara hotellfrukost!!! =) Tack för svaret om lilla vovven! ska genast googla rasen!

Gabriella
10 år sedan

Tack för fina ord!
Jag brukar också lägga fram kläderna på sängen innan jag packar ner de. Och faktiskt i detta nu ligger det några klädhögar på min säng innan de snart åker ner i resväskan:)
Så fin krämögonskuggan var, härlig färg.

IngelaMolly
10 år sedan

Vilken fin outfit och underbara presenter! Han kan din man 🙂

Sallys hus
10 år sedan

Hej hej!
Åå det är allt bra mysigt att åka bort o bo på hotell….även om det är kurs..;)

Vår Sally är en Westie (West Highland White terrier)
Kram Katarina

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x