Ny hudvårdsrutin och allt om glowy hud

exuviance-1
Oj, jag hann inte titta in till er alls under gårdagen. Förlåt för det! Dagen gick verkligen i ett igår och med allt för lite sömn på sistone och en begynnande infektion i halsen så kändes det som ett oöverstigligt hinder att sätta mig framför datorn. Istället gick jag på kyrkans barntimme, tvättade en miljon tvättar, bjöd mor och far på fredagsmys och kollade Skavlan. Sen somnade jag i soffan.

Men nu är jag tillbaka! Äntligen helg och jag har mycket roligt att se fram emot, även om halsontet är lite störigt. Jag tänkte ju att jag borde ha haft min beskärda del av sjuka nu. Inte ska väl lite halsont få stoppa mig ändå? Därför tar jag min syster under armen och i eftermiddag går vi till Casinot här i Malmö för att testa deras afternoon tea. De har bjudit in ett antal bloggare så jag tror det blir en riktigt fin eftermiddag. Imorgon ska vi titta på ett hus (må alla gudar och deras mostrar och allt möjligt vara med oss) och fika med grannarna. Nog om detta! Vi ska ju prata hudvård!

Jag har gjort slag i saken och successivt börjat byta ut mina produkter mot Excuviance. Jag upplever en stor skillnad i min hud. Min acne är inte helt borta, men mycket lugnare. Men den stora skillnaden är hudtonen. Min hud har blivit mycket mindre röd och den har fått mer lyster. Jag tvättar ansiktet med gentle cleansing cream och sedan följer jag upp med tonern moisture balance toner. Jag använder en ögonkräm från Excuviance och följer upp med nattkrämen evening restorative complex. Nu väntar jag bara på att komplettera med dagkrämen multiprotective daycream och serumet vespera bionic serum. Som vanligt köper jag min hudvård hos Skincity och vid min senaste beställning köpte jag även en dagkräm till David från Paula’s choice. Ett märke jag hört så himla mycket gott om.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x