Söndagsspa: fem fantastiska favoriter

sminkrecensioner-1
Det är söndag och som vanligt dags för söndagsspa. Idag vill jag visa fem fantastiska favoriter som jag rekommenderar dig att ha i din necessär typ prick nu!

YSL – touché éclat
Detta är en kultprodukt, en concealer med ljusreflekterande pigment som är perfekt att ha under ögonen för att ljusa upp.

MAC – face & body foundation
Jag ÄLSKAR denna foundation. Det tar ett tag innan man fattar den, för den är så sjukt tunn. Och flytande. Vattnig nästan. Och så ger den INGEN täckning. Men detta var bara för att jag inte fattade vad jag höll på med. Denna foundation ska arbetas in och du kan använda i princip hur många lager som helst utan att det blir kakigt. Den går från ingenting till en rejäl täckning beroende på hur många lager och hur länge du buffar in den.

Loréal – Lumi magique primer
En ljusreflekterande primer som är sagolik! Här snackar vi intense shimmer och jag älskar älskar älskar denna primer framförallt på vintern när huden är sådär grå och livlös. Stort plus i kanten för att denna primer är billig och ett riktigt budgetfynd.

Clarins – tinted eyebrow gel
Nu måste jag komma med en brasklapp, jag har nog extrema förväntningar på ögonbrynsgel. Vill liksom att de ska limmas fast mot huvudet! =) Ni lite mer normala kommer nog älska denna produkt. En färgad ögonbrynsgel som kan användas för att forma brynen eller som ett substitut för att fylla i brynen och slippa penna eller skugga.

Maxfactor – Masterpiece transform mascara
Hallelujah, Hallelujah, Hallelujaaaaah! Den här mascaran är UNDERBAR. Den kan göra diskreta enbart förlängda fransar. Men om du arbetar lite med den kan du även på fylliga och tjocka fransar. Det bästa med denna är att den är semi-vattenfast så även om jag använder en annan mascara på ovanfransarna använder jag ALLTID denna på underfransarna. På så sätt slipper jag pandaögon där mascaran gör mig svart under ögonen. Även detta ett budgetkap som jag varmt rekommenderar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x