En look värdig alla röda mattor, kanske tillsammans

den färdiga looken-1
Här sitter jag, en alldeles vanlig fredagskväll. Inget särskilt, väntar bara på att tacosen ska bli klar i köket. Nej, såklart inte. Här sitter jag och ser ut som en rysk oligarkfru och älskar livet. Nu kanske du tittar på mig och tänker att du också vill vakna såhär om morgonen, min vän, misströsta ej. Jag önskar också att jag vaknade såhär om morgonen. Vi snackar huva, papiljotter, en burk spray, tuperingskam, löshår, blingbling i håret, mängder smink och them fake lashes.
den färdiga looken-2
Jag kan inte allt, men jag må kunna gå på AW i storstilad entré, om jag får säga det själv.
den färdiga looken-3
Alltså TITTA! Ni får ursäkta min hemska narcissism denna lördag men jag har aldrig varit såhär fin. Rebecca, min frissa, är send from God above för det är få trötta småbarnsmammor förunnat att känna sig som Bey-bey på OScargala. För det gjorde jag. Det var bling bling och flärd och gala och klackarskor, glada tjejer och paljetter utan dess like.
den färdiga looken-4 den färdiga looken-5 den färdiga looken-6
Estrid är sin mor upp i dagen och var mycket intresserad av både öronblinget och halsblinget.
den färdiga looken-7
Haha, ja det är ju trösterikt att det finns bildbevis för om ni sett min uppenbarelse idag hade ni aldrig trott på mig när jag sa att jag igår var typ supermodel. Idag är det gammal mascara under ögonen, håret i ananastofs, mjukisbrallor och en sunkig t-shirt som pryder denna morsa. Men vet ni, är det inte det här kontrasterna som gör livet värt att leva ändå? För även om supermodellen sminkades av och borstades ut igår natt så finns hon kvar lite inom mig. Det vore önskvärt om hon stannade kvar. Tänk vad lite ytlig flärd och gala kan påverka en på insidan. Det är fint det tycker jag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna - mamma till två prinsessor och en prins
8 år sedan

Så fina ni är! Frisyren är verkligen superläcker!
Hoppas du får en härlig lördagskväll med maken.
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson

vi hade en jättefin kväll, jag och David. Vi hade barnpassning och gick på teatern och såg billy elliott. Underbart med lite kultur och romans på en lördagkväll.

Hanna Suleika
8 år sedan

Abso-fucking-lutely fabulous!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

well thank you darling!

ISA
ISA
8 år sedan

men hej där pinglan! så roligt att känna sig extra piffig och fin då & då! ditt hår är ju askungelikt 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

jag kände mig faktiskt som askungen! =) uppenbarligen borde man gå och fixa håret oftare! =)

Vanessa
8 år sedan

WOW vilken håruppsättning!! Så otroligt vacker!! !:D

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vanessa
8 år sedan

tack fina du! jag har nog aldrig känt mig så fin innan! men min frisör är verkligen magisk!

Lisa
Lisa
7 år sedan

Herregud vad snygg du var!! Men du är alltid fin, oavsett!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lisa
7 år sedan

TACK! nu burrar jag allt upp mina fjädrar ska du veta!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x