Favourite lip & nail

favourite nail and lip
Jag älskar ju smink, det vet ni ju. Och jag är en riktig periodare. En period har jag alltid lite vardagssotat öga för att sedan ha en no-makeup-makeup-look. Just nu har julen kommit även till min sminknecessär. Nu vill alltid ha läppstift, gärna ett rött eller bärigt och neutrala klassiska naglar. Det är dags för en uppdatering om vad som är my favourite lip & nail helt enkelt.

Den röda läppen, snygg på prick ALLA. Min favvis är denna dröm från Estée Lauder, puré color 74 ”cherry passion”. Åh vad denna går varm just nu. Jag älskar hur man under hela december kan vara glammig även dagtid. För om något är glammigt är det ju just den röda läppen. Jag hittar inte detta läppstift på nätet men en väldigt lik färg, också från Esteé Lauder är vengeful red. Så fin den med och klassisk röd med blå underton.

Mitt bästa nagellack är den här nyheten, som precis landat hemma hos mig. Formula puras nagellack i färgen ”2”. Ett nude/beige nagellack med en svag rosa underton. Helt jäkla smashing! Du hittar det här.

Har du någon go-to produkt som du återkommer till om och om igen?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x