En efterlängtad recension av läppstift från Max factor

läppstift max factor1
Efter att jag bloggade om det nya läppstiftet från Max factor ville ni se det in action och få en recension. Your wish is my demand och här kommer en full recension av Max factors nya matta läppstift i färgen 25 – blush (här).

Jag ska börja med att säga att jag aldrig varit mycket för matta läppstift. Jag tycker alltid läpparna blir så torra. Men oj vad positivt överraskad jag blev. Kanske har jag undvikit matta läppstift för länge och utvecklingen gått framåt generellt, eller så har Max factor gjort en homerun med detta läppstift. Det glider på silkeslent och torkar sen ner till en matt finish men inte en enda gång kändes läpparna torra. Istället kändes de mjuka och återfuktade. ÄNTLIGEN vill jag utbrista för det är så otroligt snyggt med matta läppar. De ser så fylliga och perfekta ut.

Färgen då? Perfection! Den är varmt rosa, fyllig och ett jättebra alternativ för det traditionella röda läppstiftet. Jag går i perioder och tycker just nu att röda läppar känns så jul och lite gammeldags. Det är mycket roligare med den här djupt hallonröda färgen som tillsammans med svart eyeliner ger en mer modern feeling på den gamla retrolooken á la Marilyn.

Jag är helt såld och vill nu ha en i varje färg. En riktigt tiopoängare blev detta och det känns väldigt roligt att äntligen hittat ett matt läppstift som uppfyller alla mina kräsna krav!
läppstift max factor2

No Responses

  1. Caroline skriver:

    Så snygg du är med eyeliner! 😘
    Läppstiftet var också himla fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *