Matta läppar – en nyhet från Max factor

matt max factor
De här två godingarna landade i min brevlåda häromdagen, tillsammans med dessa ätbara pussar. Jag kan knappt tro det är sant att jag äntligen får pressutskick. Det må vara fånigt att jag är så här glad, men konkurrensen är stenhård och jag har jobbat jättehårt för att få pressutskick. Därför är jag extra glad att jag får från Max factor för jag har länge älskat så många av deras produkter.

Denna gång fick jag ett prov på deras nya läpplansering. Ett matt läppstift i nyansen 25 ”blush”. Ett mörkt hallonrosa läppstift med en matt finish. Alltså färgen är SÅ fin! En smickrande färg perfekt för dig som vill testa ett lite knaggligare läppstift men som inte vill börja med de allra galnaste. Färgen är mjuk, sofistikerad och kommer vara perfekt nu till våren! Jag längtar efter att möta solen, med en latte i handen och detta läppstift på läpparna! Krämig och inte uttorkande, vilket jag tycket ofta är ett problem med matta läppstift. Med läppstiftet kom en genomskinlig läppenna ”universal lip liner”. Nu kanske du undrar varför man ska ha en genomskinlig läppenna. Du kanske inte ens vet varför man ska ha en läppenna till att börja med. Okej, girlfriend, luta dig tillbaka och bli upplyst!

Om du har en knallift läppstift finns det en risk att läppstiftet ”blöder” ut i de små linjerna runt läpparna. Detta blir ett större problem ju mognare hud man har. En läppenna lägger sig som ett hinder vid läpparnas konturer och hindrar läppstiftet från att blöda. Den andra anledningen till att använda läppenna är att läppstiftet hållet bättre. Läppennan förstärker läppstiftets färg såväl som hållbarhet och du minimerar risken att äta upp läppstiftet på läpparna och bli kvar med en målad kontur runt läpparna. Cause that just ain’t pretty! Den tredje bra grejen med en läppenna är att du kan korrigera dina läppar lite. Min överläpp är sned eftersom jag snusat så länge. Därför målar jag bytte lite utanför läppen på den mindre sidan för att göra överläppen jämnt tjock. Du kan också lura lite och måla lite utanför hela konturen och ge en illusion av större läppar.

Så, nu vet du allt om varför man ska ha en läppenna. Nu går vi över till det fiffiga med en genomskinlig. Du kan använda den till alla dina läppstift, oavsett deras färg! Mindblowing! Istället för en penna till varje läppstift, klarar du dig med en läppenna till alla läppstift. Genious!

Du hittar läppstiftet i fem olika nyanser här och läppennan här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny / Bitar av Berlin
7 år sedan

Vad härligt med ett pressutskick, grattis! Jag gillar stylingen med läppgodisarna, haha. Läppenna är verkligen en sån grej som jag måste vara på humör för, för att komma ihåg. Sen äger jag bara två så det får bli en dag så jag är på humör för nån av just de två färgerna också.

Får vi se hur det såg ut på?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jenny / Bitar av Berlin
7 år sedan

ja men klart jag ska få till en bild på hur det ser ut på också! bra idé!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x