Framme på ön

Nu är vi på väg! Nu väntar några avslappnande och förhoppningsvis soliga dagar i sommarhuset. På schemat står grillning, promenader vid vattnet, sömn och förhoppningsvis tid att läsa någon bok eller två. Jag köper alltid böcker men även alltid i en takt jag inte hinner läsa längre. Bokhyllorna står där och frestar mig med allt sitt olästa material. 

 På CCC fick mitt lag följande sagolika pris! En stor necessär proppad med ljuvligheten från Maroccan oil. Dessa har jag tagit med mig på vår lilla tripp. Jag ÄLSKAR håroljan och hårinpackningen men har aldrig provat någon annan produkt så jag ser verkligen fram emot det!

Om några dagar ansluter mina föräldrar och det ska bli så mysigt. Det är skönt med avlastningen och härligt att se dem med Estrid!

Jag vill också skriva och tacka alla er som läser. Ni lämnar så fina kommentarer och jag uppskattar verkligen det. Det är som att jag fått en grupp nya väninnor och jag ser verkligen fram emot att lära känna er mer! Lämna gärna en rad och berätta lite mer om vilka ni är som läser. Jag är ju så nyfiken! <3


Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

Men tack själv! så himla fint det är när ni kommenterar! tack! jag blir verkligen så himla glad för den feedback du ger! man får liksom än mer sug på att blogga järnet. men ibland tryter inspirationen och då är det härligt om läsarna liksom har som önskeinlägg, så kom gärna med tankar om det är något särskilt du vill se mer av. Hoppas du får en fin dag! Kram!

Lisa
Lisa
8 år sedan

Tack för en mysig blogg! Jag är också jurist och i samma ålder. Spännande att följa dina dagar och all härlig inspiration du bjuder på. Härliga outfits blandat med uppriktighet och äkthet i ämnen som är svåra. En perfekt blandning av yta och djup! Kommer fortsätta läsa… Stor varm kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x