Isa by L svarar på mina skönhetsfrågor

isa
Det här är Isa som bloggar på Isa by L. Hon är näst på tur att svara på mina skönhetsfrågor och det är jag väldigt glad för. Isa har en livsstilsblogg där man får följa henne. I bloggen kommer hon med pappiga inlägg om att må bra, ha en god självkänsla och helt enkelt to get shit done! I like it!
isa2

1) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
Är nog inte SÅÅ besatt av någon skönhetsprodukt, men vore ju lite jobbigt att leva ett liv utan plattången, ögonbrynspenna och någon form av foundation/puder. Och mina fejkfransar, hehe. Riktigt beroendeframkallande grej det där, börja inte.

2) När känner du dig vacker?
Känns lite klyschigt men jag känner mig som vackrast när jag är utomlands, varit en dag på stranden, är lite solvarm och solbränd, med rufsigt hår från saltvatten och vind. En gång blev jag också proffssminkad av en makeup-artist och fick håret fixat, då gick jag därifrån och kände mig som en million dollar babe.

3) Vad är skönhet för dig?
Utstrålning! En utstrålning som har energi, välmående hälsa och riktigt skriker ”Jag mår bra, jag är glad”. Då är man vacker.

4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Hehe, det är typ den tiden jag lägger på min everydaylook. Men okej, jag fyller i mina ögonbryn, smetar på foundation, fransarna är redan på plats och klara så jag behöver inte trixa med mascara osv. Borstar håret och kör min standardfrisyr: halvuppsättningen. I med örhängen också, kan inte minnas senast jag var utan örhängen.

5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Varje gång jag hör någon säga att de sminkade sig i mer än 30 min så undrar jag hur fan man lyckas!? Även om jag skulle använda alla mina produkter jag har skulle det inte ta 30 min. Fattar inte? Men om jag har gått om tid så börjar jag gärna från grunden: nagellack, smörja in mig, gärna ha en vän som är med så vi piffar oss tillsammans. Peppig musik i bakgrunden och ja tack till ett glas vin i handen. Sen skulle jag lägga mer tid på håret och passande accessoarer och liknande, men sminket skulle fortfarande ta fem min.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Enklaste tipset! Läppglans!! Eller läppstift då. Jag kan gå klädd i en sopsäck och ändå känna mig lite extra glammig och snygg om jag får någon klet på läpparna. Sträcker lite mer på mig, får något (förvisso halvfånigt men ändå) plut på läpparna och känner mig plötsligt mer fixad.

7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
hehe, jag är nog största nybörjaren själv. men jag skulle ändå säga satsa på hyn! jag tror ett jämnt och snyggt underlag gör stor skillnad. Blåa ringar under ögonen är sällan en smickrande look så försök lära dig hur du ska trolla med olika concealers, contouring och krämer
isa3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Superkul, verkligen!! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

<3

Amina
7 år sedan

Härligt med lite intervju i bloggen! 🙂 Isa är ju så himla härlig också! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amina
7 år sedan

jag är så glad att hon ville ställa upp och va med i bloggen!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x