Dirty linen höstpreppade min säng

INLÄGG I SAMARBETE MED SLEEPO

dirtylinen-4
Jag är sååå redo för hösten. Nu vill jag bara dra fram alla mina täcken och plädar, köpa 10 sorters te, stapla hela sängbordet full med böcker och bara mysa! Ligga på helgmorgnar och kura med min lilla familj under täckena och med böckerna om Ingrid. I evigheter har jag velat ha sängkläder från Dirty linen och i förra veckan såg jag att de fanns hos Sleepo. De kommer i olika färger och främst i linne, men jag valde den här violetfärgade varianten i mjukaste bomull.

dirtylinen-1
Dirty linen gör så sjukt dekadenta sängkläder. Det skapar en omedelbar feeling att bädda med dessa. Det är ruffigt men samtidigt mjukt, inbjudande och gör sig snyggast i en inte allt för perfekt bäddning. Nu har mitt sinne stillats lite när det kommer till sängkläder, förutom att jag vill hitta det perfekta rödrutiga setet till i jul. Sleepo har ett stort sortiment och alla sängkläder hittar du här.
dirtylinen-2

dirtylinen-3
Här ser du en bättre bild på färgen. Beroende på hur ljuset faller blir det en starkare eller dovare violet ton. Som att sova i ett lavendelfält! Du hittar denna variant här.
dirtylinen-5
Vi provade sängen redan i morse när vi läste morgontidningen. Det blev tummen upp för både mig och Estrid.
dirtylinen-6
Sen låg vi rygg och tittade på lampan med alla de svävande dunen, som blev lilafärgade när sänglakanen spred sitt lila sken.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x