Sneakpeak från helgens photoshoot för I AM

I AM-1
Jag har kommit i kontakt med en tjej som följt sin dröm och skapat de mest fantastiska träningskläder. I helgen fick jag den stora äran att fotografera kläderna in action! I veckan kommer ett längre inlägg med info och rabattkod och all that jazz. Stay tuned för detta vill ni inte missa!

Igår fotade jag min syster under ett hårt och svettigt träningspass i crossfitboxen. Herregud vad jag älskar det där. Att få springa runt med en kamera och försöka fånga bilden som finns i mitt huvud. Det är actionfyllt och starkt att fotografera dessa träningsmänniskor. Spända muskler, svettpärlor i pannan och glansiga armar. Så tacksamt att fota!
I AM-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x