Veckans to do

veckans to do-1
Första veckan i maj och jag har länge sett fram emot den här veckan. Det händer massa roliga grejor. Vi tar oss en titt!

Måndag
Det har gått troll i mina skönhetsbehandlingar och jag har fått boka av både frisör (pga vabb) och lymfdränage (pga kalas). Därför blir det ingen behandling denna dag utan istället åker vi ner till Skanör och firar pappas födelsedag.

Tisdag
Tillbaka till verkligheten med en heldag på kontoret. Sedan ska Liberala kvinnor ha styrelsemöte och planera året.

Onsdag
Äntligen, dags för ännu en ansiktsbehandling hos Elisabetkliniken. Dr Gross, here I come!

Torsdag
Tvättid! Eftersom vi lever i stenåldern och inte har tvättmaskin i vår lägenhet är tvättiden helig! Och allt kan ju inte bara vara glam glam glam!

Fredag
Jobb med blogg dag för att sedan ta nattåget upp till Stockholm. Du minns kanske hur det såg ut sist?

Lördag
Ledarskapsakademins sista träff. Herregud, det är inte klokt att vi gjort hela akademin nu och att ett år har gått. Det är vemodigt för de andra 17 kvinnorna har kommit att bli otroligt viktiga för mig. Denna dag och kväll kommer bli en sådan att stoppa in i hjärtat och minnas länge länge.

Söndag
Sista dagen på ledarskapsakademin någonsin och sedan tar jag tåget hem till Malmö igen. Jag planerar att plöja en hel bok under tågfärden hem. Det blir skönt!

 

 

8 Responses

 1. Elin skriver:

  Välkommen till Stockholm i veckan då 🙂

  • Frida G Svensson skriver:

   well thank you darling! Jag hade så himla gärna velat träffa dig men schemat är dessvärre späckat. Ja, om du inte vill fika med mig på sthlm central när mitt tåg anlände 05.30 lördagmorgon!? =)

 2. Linda skriver:

  Låter som en bra vecka det här.
  Nu du nu har jag tagit steget till en bättre hy, har bokat konsultation för att se vad de har för råd att ge mig och vilka ansiktsbehandlingar som passar mig. Men det lutar åt att det blir någon behandling som hette Dr Babor någon med AHA syra, jag har ju acne ärr och allmänt dålig hy.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   Men ja vad skoj! Lycka till! Jag har aldri testat Dr Babor, men det finns massa produkter jag är så nyfiken på. Håll mig uppdaterad!

 3. Matilda skriver:

  Åh fann nyss din youtubekanal och blogg och ÄLSKAR dem! Skulle inte du kunna göra en hudvårdsrutin i videoformat?

  • Frida G Svensson skriver:

   men åh musik i min öron ju! <3 Vilken BRA idé, klart jag ska göra hudvårdsrutin i videformat! Stay tuned!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *