Ni, kära läsare, har talat!

organisera bloggen-1
Mitt inlägg om 18 saker du ska kunna göra själv fick SÅ bra respons. Och inte bara respons utan ni bidrog med massa mer punkter att lägga till. Vi tittar!

1. Ha koll på sin teknik också, kunna sätta upp router och kunna koppla ihop sina enheter.

2. Bogsera en bil.

3. Byta däck på bilen.

4. Veta vad man gör vid fel på bilen och man plötsligt står vid vägkanten (vart ringer jag nu? Har jag ett reservdäck? Var i hela friden är min varningstriangel…)

5. Pruta på lite dyrare varor.

6. Reklamera/klaga när en vara/tjänst inte är helt som förväntat.

Ni är ju så himla bra! Jag borde göra alla de här sakerna för jag suger på dem! “Ringa David” funkar inte längre känner jag nu när jag rannsakar mig själv. Och ändå oklart om han skulle veta vad jag skulle göra med en stillastående bil i vägrenen. Bogsera en bil? My god, så läskigt. Pruta? Jag erkänner, jag tycker det är pinsamt. Men reklamera och klaga, det är jag för jäkla bra på! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *