Veckonytt #42

excuviance give away-1 kopia
Jag bara måste påminna dig om min mest flärdfulla give away ever!
veckonytt1
Men alltså Stina Wollter!!! <3 <3 <3 Den är intervjun där hon berättar om kroppen, kärleken till kroppen och systerskapet kring kroppspositivism är så himla stärkande! Läs, sträck på ryggen och älska din kropp!
veckonytt2
En blomstrande berså! Det låter som ljuv musik i mina öron! Den här artikeln inspirerar mig så att jag är redo att kasta mig iväg till första bästa blomsterbutik och gå bananas!
veckonytt3
Jag dricker ju inte alkohol så jag är alltid på jakt efter flärdfulla och vackra recept på goda alkoholfria drinkar! Hur goda ser inte dessa ut?
veckonytt4
Det här kan vara den vackraste baddräkten jag någonsin sett! Dolce & Gabbana är genier som gjort en hortensiabaddräkt! <3 <3 <3
veckonytt5
Det är helt sjukt att jag egentligen ska skriva om detta. Men ASOS har börjat visa upp sina modeller med bristningar. Att det är något som retuscheras bort är sinnessjukt med tanke på att nästan varje kvinna har bristningar någonstans. Men det är iallafall bra att ASOS jobbar med female empowerment istället för att sprida en osann skönhetsbild som bara får kvinnor att må dåligt.
veckonytt6
ÅHHHH haute couture week i Paris! Vilken dröm! Spana in de vackraste konstverken här!
veckonytt7
Ja, denna sommar har ju varit allt annat är hmmm solig! Denna artikel ger bra uppslag på vad man kan göra nära vädret lurar en april. 

Nu ska jag återgå till att njuta semester! <3 Vi hörs sen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anita
6 år sedan

Njut av semestern 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anita
6 år sedan

tack gumman!

Kattis
6 år sedan

Mycket inspiration i detta inlägg!☺ njut av din semester!
sv: tråkigt att du inte var med och gissade men tack sä mycket för de fina orden om tävlingen. Jag hoppas den är uppskattad!☺

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kattis
6 år sedan

tack fina du!

Johanna
6 år sedan

Åh älskar Stina Wollter! Var tvungen att kolla på senaste Let’s dance bara för att hon var med☺️ Ska definitivt se intervjun!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Johanna
6 år sedan

hon är så himla himla bra!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x