Midsommaraftons morgon

dagens outfit-1
Herreguuuuud vilket åskoväder vi hade här i Malmö i natt. Det regnade något kopiöst och oavbrutet lystes sovrummet upp av stora blixtar och sedan kom det öronbedövande knall. Estrid sov oroligt och blev störd av de höga ljuden och i natt sov vi alla i stora sängen. Till hennes förtjusning och mitt missnöje (som låg och balanserade på sängkanten en hel natt med lagom mycket ryggont på morgonen). Och sen vaknar man till nyheten att Storbritannien lämnar EU. Ett mycket tråkigt och oroväckande besked. Så nä, Midsommar har inte börjat på de mest utvilade av sätt. MEN vad gör väl det när jag gjort magnifika blomsterkransar till mig och Estrid? Ser ni blomfånget i min famn, det var materialet till mina kransar. Små vita blommor, maffiga pioner och matta eucalyptusblad och så lite lilla fluff.
dagens outfit-2
Igår var jag på sista sammanträdet med arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden och förmiddagen avslutade med gemensam sommarlunch. Därför klädde jag mig somrigt i vid blus från COS och mönstrade byxor från Lindex. Luftigt, chict och framförallt svalt.
dagens outfit-3
Idag packar vi in oss i bilen och tar med kransar, barnvagn, pajer och gud vet allt, och styr bilen till Skanör. Vi är ett stort gäng som ska vara hemma hos Sara och Andreas. Dagen inleds med att vi ska titta på det traditionella gåsaloppet för att sedan äta midsommarlunch. Lek och mys och på kvällen kommer vi grilla tillsammans. Imorgon åker vi tidigt till vår sommarstuga där min mamma, pappa, syster och svåger redan befinner sig. Öliv, bad, grillning och bokläsning står på schemat. Det kan ju inte bara vara jag som känner riktiga semestervibbar nu?

Ha nu en underbar midsommar så hörs vi imorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna - mamma till två prinsessor och en prins
8 år sedan

Alltså du är så snygg så klockorna stannar människa!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson

men anna då, man tackar man tackar! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x