Ett foto i timmen – lördag

Igår lät jag kameran följa med hela dagen och jag satte telefonen på timer. När klockan ringde tog jag en bild på vad jag gjorde exakt just då. Häng med!
ett foto i timmen-1
7.00
Jag vaknade och tassade ner i köket. David och Estrid skulle inte vakna på länge ännu.
ett foto i timmen-2
8.00
Jag började med frukosten. Chiapudding och bananbröd.
ett foto i timmen-3
9.00
Nu var hela familjen vaken och frukosten var precis klar. Vi åt en lång och härlig helgfrukost till ljudet av radion.
ett foto i timmen-4
10.00
Jag inväntar spänt att Melodikrysset ska börja. Vår klassiker på lördagsmorgnar.
ett foto i timmen-5
11.00
Jag slängde upp ett inlägg på insta, drack upp det sista kaffet, och sen började jag projekt ”städa hela huset”.
ett foto i timmen-6
12.00
Jag städar fortfarande och Estrid har egentid med paddan. Hur mysig är hon inte här? Nyduschad, i sin fluffiga morgonrock och nerbäddad i soffan i biblioteket.
ett foto i timmen-7
13.00
Jag började på lunchen. Matvetesallad med ihopsläng av det vi hade hemma.
ett foto i timmen-8
14.00
Mormor gick hem vid 14.00. Hon kom förbi för lite Estridgos och för att få håret fixat av mig till kvällens festligheter.
ett foto i timmen-9
15.00-16.00
Mellan två och tre läste jag denna bok och mellan tre och fyra sov jag på soffan. Sen gjorde jag middag och glömde lite bort att fota där några timmar.
ett foto i timmen-10
19.00
Här avslutade vi dagen framför filmen Modig och med godisskålen framme. Jag hade på mig min nya pyjamas prick hela dagen och ananastofsen rörde sig inte en millimeter från skallen. En helt perfekt lugn och skön lördag med andra ord.

Efter Estrids nattning började vi kolla serien Sharp objects. Vid halv ett kastade David in handduken och gick och la sig. ”Jag skulle bara kolla ett avsnitt till”. HERREGUD vilken spännande serie. Jag kunde inte sluta titta. Jag gick och la mig först när jag sett klart hela säsongen och då var klockan halv fyra. Idag är jag något mör med andra ord. Men det var det värt. Wow, vilken bra serie! Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta läsa min bok. Vi skulle egentligen ha kalas idag för mig och Fredrik men det har vi fått ställa in. Vi är tyvärr för förkylda för lilla Harry. Men David har lovat att laga sina köttbullar med potatis och alla tillbehör och Estrid ska få massa skärmtid, och jag har en enorm bokhög att grotta ner mig i. Det blir en bra dag idag också. Trots de få timmarna sömn.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x