The family tells it all…

Jag berättar ju om mig dagarna i ända och jag försöker verkligen porträttera en sann bild om mig, mitt liv och mina värderingar. Men är jag helt sanningsenlig, eller finns det sidor hos mig som ni inte känner till? Min familj har nu agerat. Låt mig presentera inlägget där the family tells it all!
the family tells it all
Mamma Sabine
Vad är bra med mig?
En idésprutande tankemaskin som aldrig vilar hjärnan till skillnad från kroppen och som med lätthet glider in i vilka sammanhang som helst – om du känner för det. Du kan nämligen lätt förvandlas till en tigrinna om någon behandlas illa eller om något är fel. Du är en bra mamma och har massor med humor. Din familj är viktig, men även alla de andra sakerna i ditt liv tar lika stor plats, vilket automatiskt får mig att gå över till nästa fråga:

Vad är störigt med mig?
Du har aldrig förstått hur man håller god ordning i en bostad, eller att om man städer en liten sak varje dag slipper man ”julstäda” varenda gång man städar. Jag minns ditt flickrum som ett kaos där vi ibland inte visste vad som var ren eller smutsig tvätt. Allt låg på golvet.

Vad brukar vi göra ihop?
Hela familjen försöker samlas till söndagsmiddagen så ofta vi kan. Fördelen med att bo nära är att man kan träffas ofta. När du bodde i Stockholm pratade vi i telefon varje dag – mer än vi gör idag. Att resa bara vi flickor är också en tradition som jag hoppas att vi kan bevara och att fler generationer hakar på så småningom.

Berätta något om mig som inte så många vet:
Att du har väldigt höga krav på dig själv och att jag ibland är orolig för att du inte säger nej. Och ibland är jag rädd att du prioriterar fel. Men jag vet att du är klok och inte gör överilade saker, vilket en gång i tiden var synonymt med dig. Du är en egentligen en fysisk människa, som mår bra av rörelse – framförallt till musik. I mina ögon är du Beyonce på dansgolvet och det var du som fick mig att börja på dansaerobic, där jag är garanterat äldst. Synd att din tid inte längre räcker till.pappa-1
Pappa Lars
Vad är bra med mig?
Att du är så klok och rolig. Stort engagemang för de som har det svårt.

Vad är störigt med mig?
Ibland tycker jag inte du har så mycket energi för annat.

Vad brukar vi göra ihop?
Diskutera, skoja, äta god mat och alltid följa årets Mello och göra den fullständiga analysen.

Berätta något om mig som inte så många vet:
En tant i en ung kropp och ibland väldigt osäker på att ta ett beslut.paula-1
Syster Paula
Vad är bra med mig?
Du har alltid stått upp för de som inte kunnat, orkat eller vågat stå upp för sig själv. Du säger vad du tycker och oftast är det väldigt kloka och vettiga saker.  Du har pondus och ett jäkla sätt att argumentera.

Du är en hjälpare i nöden när det krisar på hår- och sminkfronten, dvs en egen personal stylist *thank you lord*. Du är mitt största fan och evig supporter!

 Vad är störigt med mig?
Du har alltid rätt även när du enligt min mening har fel. Du har talets gåva, vilket gjort att du vunnit varenda argumentation och bråk vi haft i mitt snart 27-åriga liv, hej frustrerad lillasyster som lärt sig slåss.

Du slår med dina tänder när du äter.

 Vad brukar vi göra ihop?
Skratta! Gråta. Diskutera. Filosofera. Tramsa. Tjafsa. Peppa. Stötta. Älska. Vi gör allt!

 Berätta något om mig som inte så många vet:
Som lillasyster vet jag nog det mesta. Men som man säger, we don´t kiss and tell.

2 Responses

  1. Ulla Wolter skriver:

    Hälsa din härliga familj!❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *