vecka 19.


Idag är en stor dag för min man fyller 40 år och vi kommer inte fira ett skit!! Innan du sätter kaffet i halsen får jag väl förklara mig lite. Imorgon skriver han tenta så vi har knappt sett röken av honom den senaste veckan. Idag lämnade han tidigt för att åka till skolan och kommer inte hem förrän ikväll. Då kommer vi äta tillsammans, men något snabbt och enkelt, och sen kommer han fortsätta plugga. Men han kommer inte gå helt lottlös. På lördag har jag planerat en härlig dag för honom, mig och Estrid med fina utflyktsmål på Österlen. Så firad blir han, bara inte prick på sin födelsedag. Och han vet redan vad han kommer få i present och det blir ett automatiskt bevattningssystem till hela trädgården. Vi kommer ha såååå fina rabatter och gräsmatta. Både automatisk bevattning och robotgräsklippare på det. Fläckfri gräsmatta med minimalt jobb. Det låter som en dröm i mina öron.

Annars är min vecka ganska precis som den brukar vara. Träning nästan varje dag, jobba med att filma, fota och skapa content, måndag och onsdag är jag lagmamma på Estrids fotbollsträning och till helgen blir det härligheter. Som sagt först en heldag på Österlen och efter det lämnar vi Estrid hos min syrra och hennes familj. Sen ska jag och David hem till Viktoria och Lars och fira hennes 35 års dag med en härlig fest. Som jag längtar efter att klä upp mig! Och på söndag kommer Gabi och hennes man Paul hem till oss för första gången på brunch. Brunch måste vara det trevligaste sättet att umgås!?

Och nästa vecka blir det långledigt. Så mysigt med tid för hela familjen. Och inget tentapluggande!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x