Sjukstuga gånger två

estrid sjuk-1
De där förisbakterierna är livsfarliga! De smittar som jag vet inte vad. Estrid har varit sjuk i några dagar med feber, hosta och snorig näsa. Men nu är JAG smittad med feber, hosta och snoriga näsa. Febern kom och gick under natten, men hostan är kvar. Jag och David har gjort som så att vi delar upp dagen så att båda kan jobba lite. Han jobbar förmiddag och jag eftermiddag. Nu sitter vi här och snorar ikapp. För min sinnesro och huvudvärks skull är det mycket Bolibompa på tv:n just nu. Det kan väl vara ok? Så återkommer jag med dubbelt upp av pedagogiska lekar när den här förkylningen är över.
estrid sjuk-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Hej där
Ja de där barn bacillerna de brukar vara riktigt jobbiga.
Hoppas ni är på benen snart igen
krya på er
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

we’re getting there! =)

Ulla wolter
Ulla wolter
7 år sedan

Krya på er!❤👍😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla wolter
7 år sedan

tack! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x