Sjukstuga gånger två

estrid sjuk-1
De där förisbakterierna är livsfarliga! De smittar som jag vet inte vad. Estrid har varit sjuk i några dagar med feber, hosta och snorig näsa. Men nu är JAG smittad med feber, hosta och snoriga näsa. Febern kom och gick under natten, men hostan är kvar. Jag och David har gjort som så att vi delar upp dagen så att båda kan jobba lite. Han jobbar förmiddag och jag eftermiddag. Nu sitter vi här och snorar ikapp. För min sinnesro och huvudvärks skull är det mycket Bolibompa på tv:n just nu. Det kan väl vara ok? Så återkommer jag med dubbelt upp av pedagogiska lekar när den här förkylningen är över.
estrid sjuk-2

4 Responses

 1. Linda skriver:

  Hej där
  Ja de där barn bacillerna de brukar vara riktigt jobbiga.
  Hoppas ni är på benen snart igen
  krya på er
  Kram Linda

 2. Ulla wolter skriver:

  Krya på er!❤👍😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *