Sjukstuga hela dagen!

sjukstuga-1
Idag har vi haft sjukstuga hela dagen. Estrid blev dålig i natt och det var så synd om henne. Mammas lilla pyre. Detta är första gången vi har maginfluensa och samtidigt har en egen tvättmaskin. Vid tidigare tillfällen har vi bott i hyresrätt och bara haft tillgång till tvättstuga. Låt mig säga såhär, har man klarat maginfluensa med tvättstuga klarar man allt annat sedan.

idag har jag och David delat upp vabbdagen och tur var det, jag hade nog inte orkat jobba hela dagen för nu börjar jag själv känna mig hängig. Inte kräkin thank god, men feber och ont i kroppen. Vi får se hur det ska gå med att filma imorgon, som var min egentliga plan.

Nu ska jag fortsätta servera lite pyret små bitar macka och uppvispad coca-cola. Rena rama dunderkuren för sjuka magar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Krya på er!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

tack gulle!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x