Veckonytt #105

veckonytt1
Bättre sent än aldrig och här kommer veckans veckonytt. Jag har ätit middag, tagit en varm dusch och överlåtit kvällens nattning till David. Jag har på mig raggsocker, pyjamas och sitter i soffan under en filt. Ljusen är tända och när jag är klar med detta inlägg ska jag göra en kopp chai och lägga mig och läsa.

Mitt veckonytt inleds med den här hudspecialen från Hudoteket om hudvård för dig i klimakteriet. ÄLSK på det! Så mycket händer med kroppen under klimakteriet och givetvis påverkar det också vad för hudvård du ska satsa på.
veckonytt2
I brist på nobelpris i år ger Adlibris ut en specialsamling med illustrerade utgåvor av de kvinnor som fått nobelpriset. Härligt säger jag! Dessa ska jag klicka hem till mig Nobelsamling till Estrid.
veckonytt3
Så gör du årets sista månader till de bästa. Åh denna pepp behövde jag!
veckonytt4
Såhär städar man huset på 15 minuter!
veckonytt5
Oj, det här vill jag verkligen se! Netflix har en ny dokumentär om 70-talets feminister. Veckans tittar-tips blir detta!
veckonytt6
Tatler är brittisk lyx när det är som bäst. Jag föll som en fura för alla bilderna på Dakota. Och visst är den här klänningen en riktig dröm! Måste bara gaffatejpa upp brösten på en nivå som man behöver vara medlem i Mensa för att räkna ut.
veckonytt7
The glitter guide tipsar om oktoberläsning. Själv blev jag väldigt sugen på att klicka hem nr 1, 3, 4, 7 och 8!
veckonytt8
Bästa Weronica (vars fredagssvep är snäppet bättre än mina veckonytt!!) tipsade om hur Burberry använder sina sjalar för att styla höstens looks. HUR SNYGGT!? Nu måste bara någon visa hur man gör detta!
veckonytt9
Atlantic Pacific aka Blair Edie Bee får mig att fortsätta älska 50 nyanser av brunt!!
veckonytt10
Jag älskar allt med denna look från MIU MIU:s visning för våren 2019. Älskar flörten med 40-talet och kjolens längd och vidd är min drömkjolmodell just nu! Jag älskar även den knutna koftan. Väldigt Grease goes 2019 alltihop! Det är helt enkelt modern retro! Den laxrosa skinnkappan är LIVET! Krokodilkappan också!

Nu ska jag hålla måndagskväll! Det känns fint att veta att jag får långledigt nästa helg eftersom det är höstlov och vi bestämt att vi ska vara hemma med Estrid och mysa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x