Att välja mindset

vardag-3
I morse satte jag mig i bilen och satte på riktigt peppig musik. Samtidigt som bilen körde ut på motorvägen pumpade basen högt i bilen och jag bestämde mig för dagens mindset. Bara positiva tankar. För mig är psyket allt. Det är det som styr hela vår existens. Det är ok att känna sig hängig men det är inte ok att fastna i det. Offerkoftan är för tight, för kliig och allt för svettig. Jag hatar offerkoftan!
vardag-1
Jag kom in på kontoret och hällde upp dagens första kopp kaffe, satte igång datorn och satte på en riktigt bra podd. Nu sitter jag här och jag har gjort min to do list. Den ska jag beta av under dagen. Det är nämligen riktigt härligt att känna att man hade en superproduktiv dag.
vardag-2
Jag har inte tid att vältra mig i om och men, tankar och funderingar, ångest och svårigheter. Hello, livet kallar! Det måste levas! Jag ska göra exakt som ni sagt åt mig att göra. Bara vara. Leva i nuet. Och nuet är faktiskt riktigt härligt. Jag ska gå ut på stan under lunchen och kolla nyheter i butikerna. Jag ska laga en riktigt god middag ikväll och jag ska fortsätta med mitt bokmaraton. Gud vad jag läser nu ska ni veta.

Mindset. Det är verkligen allt. Och man kan välja dagens mindset. Jag väljer att känna mig stark, värdefull och intelligent. Det är mina ledord för den här veckan.

Vad blir dina ledord denna vecka?

3 Responses

 1. Linda skriver:

  Låter som bra tankar de du har.
  Jag laddar inför kvälls jobb och är väl inte helt sugen på det, men men.
  I helgen ska vi försöka få undan alla utemöbler, det har liksom inte funnits tid innan så nu är det hög tid att få bort dem. Såg också att det kunde bli snöblandat regn här i helgen så ja som sagt hög tid att få undan på allt sådant ute i trädgården .
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   Du kanske också skulle göra en förändring i livet? arbeta med något annat? Du verkar inte så pepp på ditt jobb längre.

   • Linda skriver:

    Helt ärligt så har jag nog jobbat alldeles för länge inom vården känns som man kan jobbet i sömnen och nja det som är jobbigast är nog alla helgdagar och helger som man måste jobba. Jag har planer på att utbilda mig till hudterapeut men jag har lite mera saker jag tänkt göra innan jag hoppar på det tåget, vi vill nämligen ha en liten knodd till innan jag blir för gammal
    Ha en fin dag
    Kram Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *