Café Dornonville vurmar för dagens viktigaste mål

café dornonville-1
Igår hade jag min jobb med blogg-dag och ÄNTLIGEN fick jag möjlighet att besöka min kompis Agnes nya ställe, café Dornonville. Ett kafé som fokuserar på dagens viktigaste mål, nämligen frukost. Jag tog Carro under armen och gick dit tidigt på morgonen. Jag kände mig verkligen som en true blogger när vi satt där med våra kameror, datorer och jobbade på kafét. Och snickesnackade med Agnes och alla kaféts mysiga stammisar.
café dornonville-5
Här är Carro och strålar i gult! Låt oss stanna vid just färg. Agnes café är en riktigt inspirerande plats med rosa väggar, stora gröna växter, retroaktiga möbler och trendiga gulddetaljer. Kafét är inrett av Agnes man som är inredningsdesigner och det syns. WOW så snyggt allt är. Mycket bloggvänligt!
dagens outfit-1
Hej hej, här är jag. Ganska casual med lackloafers, momjeans och en svart skjorta i viskos.
café dornonville-6
Ge mig denna lampa!!!
café dornonville-2
Exakt såhär vill man ju ha det hemma med det rosa, gröna och guldiga. Väldigt väldigt chict! Nu återstår bara att snylta in sig på en middag hemma hos Agnes så man får kolla hur det ser ut hemma hos dem.
café dornonville-4
Men maten då? Åh, maten! Jag var hungrig som en varg och valde det stora frukostpaketet. Fluffigt levainbröd med tjocka krämiga skivor leverpastej och generöst med gurka, perfekt kokt ägg, en krämig latte, frisk apelsinjuice och så pricken över i, en acaibowl/smoothiebowl. Det är en smoothie toppad med granola, färska frukter, kanel och kardemumma, lite agavesirap, nötter och kokos. <3 <3 <3 Jag är ju ett stort fan av smoothiebowls! Ingen fattar hur något så lyxigt och gott kan vara nyttigt liksom!?
café dornonville-7
Överallt finns små högar med böcker och det passar stället så himla väl. För det här stället är ett sånt ställe dit man går för att sitta och jobba och skriva hela dagen om man vill. Vi satt i flera timmar och pratade med varandra, med Agnes och med de andra gästerna. Oerhört trevligt! Jag kan verkligen se mig själv komma hit och arbeta några timmar. En riktig dröm för en bloggare som jag!

Jag är så glad och stolt över att Agnes skapat det här med sina kollegor. Det är spot on, både matmässigt och inredningsmässigt, och det finns en kreativ känsla som liksom vilar över hela stället. Och så fokus på frukost, alltså hur bra? Frukost är ju dagens bästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *