Veckonytt #32

veckonytt1
Ny vecka, nya tag och jag är pepp på veckan om än lite sliten efter ännu en helg i Stockholm. Därför ska det bli skönt att få landa denna vecka och maxa familjetiden. På tal om familj så mitt första tips denna FANTASTISKA dokumentär från SVT. Den handlar om Malala (som jag även skrev om här) och jag grät floder! Länge sedan jag såg något så gripande!
veckonytt2
Elsa Billgrens recept på bananpannkakor är ett absolut måste känner jag!
veckonytt3
Den oerhört talangfulla Gabourey Sidibe har skrivit om ätstörningar, kroppsuppfattning och hur hon som tjock skådis har behandlats så fruktansvärt illa. En riktigt powerkvinna är hon och jag älskar allt med henne!
veckonytt4
Jag är besatt av Soft goats mjuka pasteller och kashmirlyx. GE MIG ALLT!
veckonytt5
Om du ska unna dig en enda lyxgrej denna sommarsäsong så låt det för guds skull bli denna rougepalett från By Terry (klick – adlink) som är EVERYTHING!!
veckonytt7
Systrarna Fahrman har skapat en matchande mamma/dotter kollektion för Ellos. Kanske lite väl gullig för mig och Estrid, men jag ville ändå tipsa er för jag ÄLSKAR konceptet mamma/dotter-plagg. Såååååå gulligt!

Ha nu en fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x