Veckonytt #102

veckonytt1
Åh, vilken helg jag har haft. Jag känner mig så upprymd och fylld av inspiration och motivation efter min helg med de fantastiska kvinnorna i Liberala kvinnors styrelse. Det finns så mycket feministisk kamp att föra framåt. Så i denna peppiga anda börjar jag veckans veckonytt. Först ut är Stina Wollters väldigt intressanta perspektiv på att H&M inte längre retuscherar bort bristningar på sina modeller. Är det verkligen nog?
veckonytt2
Just nu känner jag mig som en riktig powerkvinna och en powerkvinna behöver en gudomlig garderob. Det vet ju alla. Detta set är så lyxigt och samtidigt så bekvämt. Åh, jag vill verkligen ha det. Filippa K, jag tröttnar aldrig på ert märke!
veckonytt3
Det blir massa läder i höst och dessa fejkläderbyxor från Wera är everything! 499 kr! My god, vilket kap!
veckonytt4
Denna dagbädd från Jotex är så otroligt drömmig! Visst känns den riktigt lyxig!?
veckonytt5
Jag älskar när alla typer av kvinnor får ta plats på modescenen. Just nu är det Helmut Lang och Hope som använder sig av pensionärer. Så fierce!
veckonytt6
Studie visar att plus size kvinnor i reklam påverkar kvinnors mentala hälsa positivt. No shit sherlock! Det kunde jag sagt för 10 år sedan och besparat er forskningspengarna! Men oaktat detta ickeförvånande resultat så är det ljuvligt att se hur modevärlden sakta (jaja allt för sakta förvisso) är mer inkluderande!
veckonytt7
AHHHHH denna vägglampa är ljuvlig!!! Artilleriet, ni gör det igen!
veckonytt8
Om du inte vill ha läder på kläderna så kan du numera ha det till dina blommor. Härlig budgetvas från Lagerhaus. 
Det ÄR viktigt att misslyckas. Titta bara på JK Rowling. Detta är en bok som är baserad på ett tal som JK Rowling, författaren till Harry Potter, höll. Temat är Om fördelen med att misslyckas och vikten av fantasi. Åh, denna bok vill jag verkligen läsa.

veckonytt10
På tal om Harry Potter så har Malmö live en konsertuppsättning med musiken från Harry Potter. Åh, det kommer vara magiskt. Jag tror jag ska försöka se om jag kan skaffa biljetter och barnvakt och bjuda David på en magisk kväll.
veckonytt11
Vi behöver alla fyllas med så mycket höstpapp på som möjligt. Därför tyckte jag verkligen om den här artikeln med influencers bästa höstknep. Från höstdepp till höstpepp. Visst omfamnar man hösten mer efter att man läst allt?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x