Veckonytt #88

veckonytt1
Veckonytt på semestern!? Ja, såklart! Men det blir summeredition. Först ut är denna perfekta skjortklänning från Ellos. Eftersom jag hade en 40% på dyrastevaran kod så klickade jag hem denna. Gud gud gud vad den är perfekt!
veckonytt2
Dessa byxor önskade jag att kunde spontanklicka hem. De mest perfekta luftiga byxorna för den avslappnade semesterlooken. Toteme är verkligen ett så himla lyxigt och svalt märke. Riktigt drömköp med andra ord.
veckonytt3
Jag hoppas på flera flärdfulla semester och middagsdejter i sommar. Då hade jag inte bangat att bära denna perfekta klänning från Rodebjer. Mönstret är drömmigt!
veckonytt4
Jag är i behov av mer skugga i vår trädgård. Idag har vi en riktigt trist parasoll från IKEA. Jag hade väldigt gärna velat ha den här eleganta parasollen från Skagerak.
veckonytt5
Denna it-väska från Cult Gaia är på alla fashionistors inköpslista. Så även min. Tur för min plånbok att den verkar vara slutsåld överallt! 😉 Visst är den helt underbar! Som ett smycke!
veckonytt6
Inför denna semester har jag skrivit ut säkert 30 recept på smarriga frukostar och luncher, drinkar och drycker som jag vill njuta av dessa dagar. Nu lägger jag till även detta recept på kall kokosgröt. Låter divine!
veckonytt7
Indiskas nya kollektion som frontas av Linnea Henriksson är så himla fin. Bara massa luftiga vida kläder perfekta för lata sommardagar. När ska Indiska fatta att jag är den perfekta bloggaren för dem!?!?!?
veckonytt8
Jag ska få flärdfull daggest om några veckor och vill ha en kick-ass outfit. Dessa byxor är nog de mest drömmiga jag sett i hela livet. Märket heter heartmade by julia fagerholt.
veckonytt9
Från samma märke kommer även denna klänning och jag drömmer oavbrutet om den!

 


Jag vet, det blev massa kläder i detta veckonytt. Sorry! Jag är bara helt uppslukad av tankar på sommargarderoben just nu. Sista tips är ändå en festlig grej. & other stories har en ny gästdesignsamarbete med en klänning för varje stjärntecken. Denna klänning är då min, vågen, och jag tycker verkligen om den! Gillar du ditt stjärntecken?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
5 år sedan

Åh, de rosa byxorna… 😍

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x