Anastasia glow kit in sun dipped

anastasia glow kit -1
Jag måste slå ett slag för Anastasia glow kit. En palett med fyra highlighters som är AMAZING! Jag fick den här i present av en väldigt fin person och vad kan jag säga, spot on! Jag har den ljusare varianten som heter ”sun dipped”. Nu i vintertider är det de högra nyanserna ”summer” och ”moonstone” som jag använder i ansiktet. De två mörkare färgerna använder jag som ögonskugga i väntan på att jag i sommar ska kunna använda dem på ansiktet. Jag är helsåld på highlighter och älskar vad de gör med ett vinterglåmigt ansikte.

Jag väljer att ha highlighter överallt där det passar. Kindbenen såklart! Det är sååå snyggt och passar verkligen alla. Jag lägger alltid lite highlighter i inre ögonvrån och det är supersnyggt att svepa lite highlighter över brynbenet, näsryggen och över amorbågen. Det jag älskar med Anastasias highlighters är att de inte är glittriga utan skimret är så fint att det lägger sig som ett glow över kindbenen. Det blir en mycket mer naturlig highlighter på det viset. I love!

Just denna variant är slutsåld men nu har Anastasia äntligen släppt sin Glow kit Ultimate glow (här) som är en palett med sex stycken magiska highlighters. Åh, ge mig! Jag känner att jag verkligen behöver denna i mitt liv!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x