Jeans & Fashion svarar på mina skönhetsfrågor

jeansfashion1
Det här är Annika som bloggar på Jeans & Fashion. En modeblogg som ger så mycket inspiration tycker jag. Annika vill visa att både blogg och mode kan vara kul och härligt även om man är lite äldre. Annika är så sjukt snygg och jag vill kidnappa hennes garderob allt som oftast ska ni veta. Idag svarar hon på mina skönhetsfrågor och det känns jättekul.
jeansfashion2
1) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
Min Baremineral foundation, min fransböjare (kanske inte en produkt men väl ett hjälpmedel), min mascara (just nu från ”Better than sex”) och rouget från Forever Living. Och självklart ansiktskräm också den från Forever Living.

2) När känner du dig vacker?
är jag har sovit ordentligt och är utvilad. Men även när jag tagit en rask promenad eller cyklat till jobbet och solen och vinden fått smeka min kind.

3) Vad är skönhet för dig?
När man är bekväm och nöjd med sig själv. Och ett vacker leende. Det är ju verkligen det billigaste skönhetslyftet, att le.

4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Tvättar mig och smörjer in mig med ögon och ansiktskräm. Tar lite concealer under ögonen och där det behövs. Oftast mot näsroten och hakan och munnen. Böjer fransarna och tar på mascara. Lite rouge på kinderna och volá…färdig. Så ser oftast mina vardagssminkning ut.

5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Tar en lång dusch, rakar ben, bikinilinjen och under armarna. Tar inpackning i håret som får sitta i ett tag. Sedan smörjer jag in mig med hudlotion på kroppen och ansiktskräm i ansiktet. Behöver jag måla naglarna gör jag det. Sedan sminkar jag mig lite mer noggrant än vardags makeupen. Eyeliner, kanske ögonskugga även om jag inte använder det så ofta. Tar foundation på hela ansiktet och concealer där det behövs. Rouge på kinderna. Fixar håret, det brukar ta ett tag, lite färg på läpparna, ett par sprut med min favorit parfym. Sedan börjar jag nog vara klar. Jag har en dotter som är superduktig på att sminka så om hon är hemma så får hon hjälpa mig med den biten. Så kan jag sitta och slappa under tiden hon fixar sminket. Hur bra som helst.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Oftast känner jag mig trött när jag är blek, men lite bus-kräm brukar funka. Eller en raskpromenad. Rouge på kinderna piggar upp.

7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Att inte vara rädd att be om hjälp i butiken. De är ju faktiskt utbildade på vad som passar just dig. Och inte sminka för mycket innan du vet vad du passar i.
jeansfashion3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
7 år sedan

Tack snälla, vilket fint inlägg du gjort. 😊 Tack att jag fick vara med. Ska lägga till fig på min länksida så jag och andra lätt hittar till dig. Kram Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
7 år sedan

det är jag som ska tacka för att du tog dig tiden! Kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x