Önskerubrik: Min bokhylla

bokhylla ikea-1
Er önskan är min lag och om ni vill se min bokhylla ska jag visa mina bokhylla. Vi har en bokhylla från IKEA där jag satt på en extra del på toppen och två dörrar längst ner. I framtiden  ska jag ha en platsbyggd bokhylla men just nu håller jag till godo med denna. Det må vara en tråkig bokhylla, men det är lägenhetens absoluta mest inspirerande plats. Ska vi gå igenom hylla för hylla?
bokhylla ikea-2
Böcker från A till D. Fyra godingar från Jane Austen. Åh, som jag älskade Jane Austen back in the day.
bokhylla ikea-3
Sen kommer D til H. Lite halvtråkig hylla om du frågar mig för det är inga av mina WOW-böcker.
bokhylla ikea-4
Sen kommer en lite mindre hylla med underbara coffetableböcker. Älskar att bläddra i dessa.
bokhylla ikea-5
Sen kommer H till M. Här ser ni några böcker som jag längtar efter att sätta tänderna i. Anneli Jordahls ”låt inte den här stan plåga livet ur dig Mona, och de tre böckerna från Selma Lagerlöf.
bokhylla ikea-6
Här har vi M till R. Blonde har jag ännu aldrig lyckats ta mig igenom. Den är SÅ tjock. Men alla säger SÅ bra så jag ska verkligen försöka. Massa Nora Roberts! Mitt absoluta guilty pleasure och den bästa chiclit-författaren om du frågar mig.
bokhylla ikea-7
Min historia, politik, feminism och filiosofihylla. Det börjar bli trångt! =)
bokhylla ikea-8
R till S och en MASSA Denise Rudberg. Älskar hennes elegant crime böcker. Och Spungen – inte som andra döttrar, som handlar om Nancy Spungen som var schizofren, tillsammans med Sid Vicious från Sex Pistols och mördades i ung ålder. My god vad många gånger jag läste den under min tonår. Så många gånger att jag tillslut aldrig gav tillbaka den till min mamma.
bokhylla ikea-9
Sen kommer S till W. MASSA bra böcker på denna hylla. Lite av en favvishylla. I förgrunden nya böcker som jag inte hunnit placera i ordning.
bokhylla ikea-10
Det här lilla gattet finns kvar för nya böcker. Oj oj, det är ju en bokrea och sen är det fullt!
bokhylla ikea-11
Sen kommer lite piffigare hyllor med poesi, konst, coffeetableböcke och helt enkelt lite vackrare böcker.
bokhylla ikea-12
Längst ner kommer alla olästa pocketböcker. Men vad gömmer sig i skåpen?
bokhylla ikea-13
Jo, alla lästa pocketböcker. Phew, det var det hela. Nu har ni full inblick i min bokhylla. Men ni känner mig, jag köper böcker i en rasande fart och ett tu tre har jag organiserat om hela hyllan igen. Men då visar jag det såklart!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Visst är det underbart med böcker! Jag har tyvärr blivit tvungen att börja göra mig av med böcker…sorgligt fullt i alla hyllor. Brukar lämna böcker lite överallt, på busshållplatsen, kaféer m.m. Stoppar i en plastpåse med presentsnöre och en lapp med ”varsegod, lämna gärna vidare”
Såg idéen på fb för många år sedan och älskar den.
Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

du kan skicka regelbundna bokpaket till malmö istället! 😉 jag står för frakten!

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Ok det kommer. Tar med några till Stockholm.
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

jag MÅSTE betala något för dem! nu skäms jag!

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Betala för något jag slänger? Icke.Men du kanske har en gammal utläst att lämna vidare?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

ska leta i gömmorna! 😉

Irene
7 år sedan

Så kul att se din bokhylla! Det är verkligen inspirerande att se hur/vad andra människor läser och jag hittade några gemensamma punkter :-). Har heller inte lyckats ta mig igenom Blonde… trots att jag gillade den. Har allt av Jane Austen och tycker jag hittar nya bottnar beroende på i vilken ålder jag läser dem (fast nu var det länge sedan). Selma Lagerlöf har jag läst allt av och älskade när jag var ung. Nu plöjer maken Gösta Berling och det känns lite… tungt? Men vi var på Mårbacka i somras och hörde en föredrag om Selma och hon var ju onekligen en spännande person! ”Inte som andra döttrar” har jag också läst med skräckblandad förtjusning.

När det gäller chic lit så vill jag slå ett slag för Trisha Ashley. I all synnerhet om man gillar mat, choklad och bakning också…

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

klart vi har gemensamma punkter! annars hade jag varit förvånad! tack för tips på bra chiclit! älskar ju det! finns de på svenska också?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x