Nyheter på sminkfronten

Fick hem en leverans med lite nytt smink! Ovan ser du produkterna och bilden nedan är swatches som jag från vänster till höger kommer gå igenom.

* Maybelline Colour Sensation Lipstick – 413 ”Delicate coral”
Detta är ett underbart läppstift som är fuktgivande, lätt att applicera och med den perfekta tonen av korall. Den är så himla snygg på lite solbränd hud. Läppstiftet är perfekt för dagtid tycker jag eftersom den är diskret.

* NYX Xtreme lip cream – XLC01 ”Dolly girl”
Jag provade denna produkt i en annan färg och blev helt såld. Jag älskar konsistensen, den heltäckande effekten. Däremot luktar produkten lite annorlunda. Inte äckligt men mer som mormors gamla läppstift luktar. Lite sådär dammigt. Men jag har ännu inte hittat något annat märke som gör något liknande och den chockrosa färgen är helt superb, så jag kan leva med lukten. Denna nyans är ju inte lika diskret men mig gör det inget. Jag har gärna rosa och röda läppar på jobbet. (Advokatsamfundet har nog inga regler angående läppstift)

* Loreál glam shine miss candy – 712 ”dolce pralina”
Jag älskar detta läppglans! Nudefärgad med sinnessjukt mycket skimmer och glitter i! Världens glammigaste läppglans. Använder det faktiskt just nu. Målade hela läppen med nudefärgad läppenna och sen glosset ovanpå. BAM! Delicious! Kan ni se på bilden att läppglanset ligger som i en spiral i flaskan? En del nudefärgat skimmer och en del med silverglitter.Däremot står det på flaskan att glosset ska ha en lip-plumping effect och det märker jag INTE av ska jag be att få tala om.

* Maybelline brow pencil master shape – ”dark blonde”
Efter att ha fastnat i att fylla i mina ögonbryn med skugga tänkte jag att det var dags att börja med penna igen. Denna ögonbrynspenna är superfin och jättepraktisk med tanke på att den kommer med en borste på andra ändan. Du fyller i brynet med pennan och sen borstar du igenom dem med borsten för att jämt fördela färgen. Jag upplever att ögonbrynspennor kan vara väldigt mörka och valde därför medvetet den ljusaste färgen. Jag kommer definitivt köpa nyansen mörkare eftersom denna penna fyller i glapp men inte är mörk nog för att riktigt definiera perfekta ögonbryn. Konsistensen på pennan är supermjuk och nästan lite vaxformad vilket är klockrent.

* Maybelline Color Tatoo 24 hr – 40 ”permanent taupe”
Detta är en cream eyeshadow och jag är otroligt nöjd med konsistensen men dessvärre inte med färgen. Det är inte fel på färgen i sig men på mig är den inte alls bra. Den bruna nyansen gör mina ögon otroligt trötta och det ser ut som jag har massiva mörka ringar under ögonen. Jag kommer istället att använda denna som en primer. Alltså något att ha på ögonlocken som skuggorna sen kan fästa bättre på.  Produkte är lättarbetad och gör att ta på pbåde med fingret eller med en borste med syntethår. Jag hade inte valt en borste med riktiga hår eftersom de suger åt sig färgen i stråna.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x