Bobbi Brown lanseras i Sverige!

 

Gud vad det händer mycket skoj på sminkfronten nu! Märket Bobbi Brown kommer lanseras i Sverige. Det är helt sanslöst roligt! I år har jag suktat efter produkter från detta märke och när pressreleasen sa att det kommer även till Malmö ville jag utbrista i sång!

Den 25 oktober är det exklusiv Sverigepremiär på Åhléns Skanstull. Därefter, den 2 november, väntar lansering på Åhléns City i Malmö.

Vad är då Bobbi Brown för något?
Ända sedan 1991 har makeup-artisten Bobbi  Brown rönt framgångar inom skönhetsindustrin. Märket osar naturlig skönhet och filosofin är att visa upp vem just du är, med alla de fysiska attribut som just du besitter. På hemsidan finns följande text:
Bobbi believes that ”makeup is a way for a woman to look and feel like herself, only prettier and more confident.” Through Bobbi Brown Cosmetics, Bobbi enables every woman to enhance her unique beauty. With straightforward, easy-to-use cosmetics in timeless hues, all formulated to create a smooth, natural, and healthy appearance.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x