Nya juveler från Too faced och Becca

sephora too faced becca
Vad gör man på mellandagarna när man bor i Malmö och älskar smink? Man åker såklart till Emporia som har Sephora, med märken som Too faced och nu även Becca. Sen skickar man iväg man och barn till diverse andra butiker och ger klara instruktioner. ”Minst 45 OSTÖRDA minuter. OK!?” Sen går man runt och klämmer och känner, swatchar läppstift och skuggor, testar krämer och inser att det är helt ok att äga sjuttioelva ögonskuggspaletter för ingen är den andra lik. Jaja, även om de är exakt lika så är de ändå unika, för mig!
nytt från Sephora-2
Jag behövde en ny bronzer, alltså solpuder, och efter noggrann marknadsundersökning var mitt val nedsållat till tre stycken. Benefits ”hoola bronzer”, too faced ”milk chocolate soleil” och NARS ”laguna bronzer”. Efter mycket vånda föll valet på den från Too faced. De andra är DIVINE, men möjligen pytte för mörka för mig nu under vintermånaderna. Den från Too faced är perfekt för oss blekfisar. Den kommer i massa olika färger men där den ljusa är riktigt ljus. Det blir en otroligt naturlig bränna av den. Sen är den matt vilket är AMAZING! Jag är mycket mer förtjust i matta solpuder än skimriga. Det blir återigen en mycket mer naturlig bränna.
nytt från Sephora-3Gissa en gång lyckan i mig när jag såg att Sephora fått in märket Becca, som jag läst och hört så mycket om. De gör två kultprodukter som unisont hyllas around the globe. Shimmering skin perfector heter dem och kommer i två format, en kräm och en puder. Detta är då den ultimata highlightern och jag älskar dem båda. Just nu sålde Sephora en box där man fick lite mindre storlekar av både krämen och pudret till ett ynka pris av 200 kr.

*ridå*

Jag ska bada i highlighter på nyår och mina nya produkter ligger som juveler i min necessär. Nu förbannar jag endast det faktum att jag bara har ett enda ansikte att sminka per dag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

God fortsättning på det nya året
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

tack detsamma kära du!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x