Sommarpresenter

sommarpresenter
Sommaren är en tid för fester, bröllop, studenter och konfirmation. Vi bjuds bort och till kalas som aldrig annars under året och det är alltid en god idé att ge bort en fin present. Men ibland står inspirationen stilla. Nu för tiden känns det som att folk har allt och man blir osäker på vad man egentligen ska ge bort. Fram till nu vill säga för jag har, om jag får säga det själv, hittat 10 fantastiska presenter. Olika prisklasser, olika kön, olika tillfällen och olika åldrar. Här hittar du något oavsett what the occasion is. Vi tar en titt!

1. Vattenkannan ”Vivero” från AYTM är fantastisk! Den finns i både guld och silver och är stilren och passar verkligen i varje hem. Du hittar den här.

2. Härlig hudvård går alltid hem och detta uppfräschande är jag personligen helt besatt av. Caudalie’s beauty elixir är ett måste i varje hudvårdsnörd badrumsskåp! Du hittar den här.

3. Caroline Svedbom är min absoluta husgud när det kommer till smycken! Jag vill ärligt talat ha ALLT! Detta armband i sommarens färg är ren och skär perfektion! Du hittar armbandet här. Och om du inte har någon att köpa det till så unna dig för guds skull en egen sommarpresent. Du BEHÖVER det här armbandet!

4. Jag älskar smyckedesignern Kenneth Jay Lane. Här snackar vi statementsmycken deluxe. Jag har länge själv velat ha dessa örhängen som är perfekta för everyday, men ändå ger det där lilla extra. Du hittar dem här.

5. Ska du på babyshower? Detta är den PERFEKTA presenten. En vacker bok ”mommy to be som blir en helt unik present. Du hittar den här.

6. I Grekland fick jag en spricka på min iPhone. Jäkla skit! Inser nu att jag bara måste ha ett mobilskal och detta från Ideal of Sweden är everything! De har en triljon modeller och jag lovar, du kommer hitta den perfekta designen att ge bort. Du hittar skalet här.

7. På sommaren bär vi minimalt med smink och inget är så skönt mot en sommarvarm kind som ett lätt krämrouge. Bort med puder och täckande produkter och in med lätta, glowiga krämer som ger den där perfekta lystern. NARS nya krämrouge är en fest både för ögat och på huden. Du hittar den här eller på en Sephorabutik.

8. Inflyttningsfest eller middag hos inredningstoken? Den här vackra karaffen med tappkran är en riktigt hit till sommarens alla fester. Jag är extra förtjust i att just denna modell har den kopparfärgare kranen. Verkligen unikt! Du hittar den här.

9. Sol, salt och sena nätter torkar ut huden så ge bort jordens lyxigaste kräm till någon du tycker alldeles lite extra om. Det här är som att svepa in kroppen i ren och skär lyx. Du hittar den här.

10.  Jag erkänner, för att vara skönhetstokig är jag sämst på att köpa parfymer. Jag gör det verkligen aldrig. Nu är jag på jakt efter ny parfym och denna både luktar gott och är hemskt vacker att titta på. Ge bort den till någon speciell och du har gett dem ett sommarminne som varar i flera år. Du hittar parfymen här.

Hoppas du hittade den perfekta presenten!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x