Svenskt tenns te har gett omedelbar glans åt vårt kök

svenskt tenns te
Att vara i Stockholm är fantastiskt på många sätt men låt oss inte sticka under stol med att shoppingen är fantastiskt. Jag hade kunnat vinna högsta vinst på triss och ändå spenderat allt i denna storstad. Sist blev det ett fint smycke, så denna gång kunde jag inte riktigt rättfärdiga ett större inköp. Jul och allt coming up liksom. Men något litet ville jag ändå få med mig hem. Det blev något jag behövde och något som mer flärdfullt. En ögonskuggsprimer från NARS som hela internet hyllar. När min primer tog slut var valet enkelt. Nästa köp skulle definitivt blir denna. Min ögonskugga håller inte en hel dag om jag inte använder primer. Då blir ögonlocket bara oljigt och ögonskuggan lägger sig i vecket.

Det lite mer flärdfulla blev denna teburk från Svenskt tenn, som även innehåller te. Jag lovar, Svenskt tenns te är det godaste jag någonsin druckit. Svart, fruktigt och smakrikt. Precis som jag vill ha det. Har ni varit i Svenskt tenns butik i Stockholm? Det är nog så nära himmelriket man kommer här på jorden. Jag vill ha minst en av allt. Det finns nästan inget som jag inte älskar. Vissa grejor kanske inte exakt är min smak men den stora majoriteten av saker suktar jag efter. Och vissa saker är så perfekta att jag på alla sätt försöker hitta användning för fler glas, nya bestick och sjuttioelva kuddar. Och krukor och vaser, de kan man egentligen inte ha för många av va? Bordsunderlägg, ett måste känner jag. För att inte tala om ljusstakar och ljushållare. Det är ju ett livsavgörande inslag i ett hem med dragiga fönster. Ni ser, det går mycket bra för mig att hitta användningsområden för egentligen precis allt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Bra shopping! Själv kom jag hem med två pappkassar kantareller från hötorget och Oolong te från NK.
Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

din shopping var ok…. haha nej nu var jag stygg. Jag är ingen svampfantast så kan vara därför. Men te från NK är alltid fab!

Maria
Maria
7 år sedan

Vilken är den bästa primören du provat? Köpte själv en från Urban decay som fått fin kritik men tycker mest att den är oljig 🙁
Tack för en bra blogg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
7 år sedan

menar du ansikts eller ögonlocksprimer? Jag använder inte jättemycket primer för ansiktet. Men till ögonlocken är jag förtjust i foo faced shadow insurance! den från UD har jag hört gott om men aldrig provat. Kan det vara så tt du tar för mycket? För för mycket primer har dessvärre den motsatta effekten. Oftast räcker ett tunt tunt lager. Kram

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x