Helgfix, barnfest och fröleverans

helgfix-1
God morgon! Äntligen helg! Jag sitter just nu vid köksbordet med morgonens andra kopp kaffe. Estrid tittar på barnprogram och David ligger på soffan och läser. Bredvid mig har jag min to do lista för trädgården. Jag ska försöka hinna med någon timme idag och någon timme imorgon med lite fix i trädgården. Annars är det bara sånt där husligt hemmafix som står på schemat. Tvätta några maskiner, städa i huset, dammsuga och mangla. Sånt där som man inte allt hinner med på veckodagarna.

Vi har en ganska så oansenlig liten tvättstuga. Den är i princip det enda som inte var renoverat på huset när vi flyttade in. Men jag ÄLSKAR denna tvättstuga. Jag minns fortfarande alla dessa fruktansvärda tvättstugor man fått acceptera när man bott i lägenhet. Dela den med andra, som inte städar efter sig, filter som är fulla, maskiner som är repiga och gör hål i kläderna. Usch ja, you name it. Jag njuter så av min egna tvättstuga. Det är typ traumatiskt att tänka på att vi hade spädbarn, som kräkte 40 gånger om dagen, och inte hade en tvättstuga i lägenheten. Istället släpade vi tvätt upp och ned utan hiss. Usch och fy!

Det första jag köpte till huset var en mangel. Och jag manglar massor. Det blir prydligare i linneskåpen, mjukare handdukar och så sprayar jag alltid det jag manglar med linnevatten. Underbart! Nu ska jag fortsätta fixa här hemma innan jag och Estrid åker in till Barnfesten på Malmö live. Så kul det ska bli!

Vad ska du göra denna lördag?
helgfix-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x