En hackad blogg!

Min blogg har varit helt knäpp de senaste dagarna! Den har antagligen blivit hackad trodde min support. Nu ska det vara åtgärdat men jag upplever fortfarande problem som att sidan laddar långsamt. Hur ser det hela ut för dig? Ser allt normalt ut eller märker du någon förändring?

Otroligt frustrerande det här. Det är inte direkt som att jag har tid att fixa med det här just nu. Jag var i rätten hela måndagen och tisdagen så fixandet med bloggen har fått avvakta tills idag. Idag är sista jobbdagen innan jag går på påskledighet. Helt underbart. Jag har väldigt mycket att göra på jobbet just nu så det ska bli skönt med några lediga dagar för återhämtning. Och det ska bli 16 grader imorgon! Woop woop! Jag planerar att vara ute med Estrid prick hela dagen. Nu min älskade trädgård, nu ska jag äntligen få tid för dig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Katja
Katja
5 år sedan

Bloggen ser helt ok ut från mitt håll. Ha en härlig påskhelg, att pyssla i trädgården är bara såå bäst. /Katja

Pia Widlund
5 år sedan

Trist när tekniken inte fungerar! Japp, nu blir det både fint väder och trädgård!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x