Drömmen om vår har börjat spira

spring1
Nu börjar jag på riktigt få vårkänslor! Jag drömmer om barfota fötter i crazy loafers. Dessa från Gucci är perfektion!
spring2
Jag drömmer om jeans med högmidja och endast en silkig sval blus till. Och inget mer behövs i solen för den är alldeles varm och skön.
spring3
I vår ska vår bröllopsplanering fortsätta. Det ska bli så otroligt roligt att leta klänning och skor, klänning till Estrid och pyssla med inbjudningskort, bordsplacering och val av musik.
spring4
Och se blommorna spira! Det är alltid underbart med våren att det börjar grönska, både utomhus och inne i de egna krukorna.
spring5
I vår vill jag bära minimal makeup med en ljust korallröd mun. Alltså hur snyggt?
spring6
Så mycket har hänt i mitt liv på bara ett år och jag ser otroligt mycket fram emot var jag kommer vara i vår. Vad har hänt då, vilka fjädrar har jag fått i min hand och vart har jag nått. Otroligt spännande!
spring7
Soliga joggingturer! Åh, det ska bli ljuvligt med en varm vårsol som värmer min kropp när jag springer längs med havet.
spring8
Fokus är fortfarande på bloggen och politiken. Bilden ovan symboliserar allt det jobb jag har framför mig i vår. Men jag klagar inte, det är en ynnest att få vara upptagen med sådant man älskar.
spring9
Och Estrids rum! Där ska vi så sakteligen fortsätta inreda och skapa ett magiskt och inspirerande rum. Förhoppningsvis börjar vi redan i helgen med en ny säng till Estrid. Hon ska få en 120 säng så att vi dels kan natta henne i hennes egen säng, och ha en större extrasäng till gäster.
spring10
I vår börjar loppissäsongen och jag ska leta vackra barnmöbler, skåp, tyger och koffertar för att göra ett riktigt drömmitt rum.
spring11
I vår fyller Estrid två år. När hon föddes var det en regnig påsk, men när hon föddes hade solen kommit fram. Hoppas det blir likadant i år. Men symboliken är klockren för aldrig har jag väl haft en större sol i mitt liv än min älskade dotter.
spring12
Åh, dessa böcker! Nu är min bokhylla officiellt full och jag måste börja tänka om hur jag ska förvara dem allihop. Och fler ska det bli!
spring13
Slutligen handlar våren för min del om feminism feminism feminism. Jag har massvis föreläsningar inbokade och jag kan checka av ett nytt mål. Nämligen att bli inbjuden som föreläsare i en stad utanför Skåne. Jamenvisst, er tjej ska till Kalmar för att föreläsa!

Våren är på ingång och det finns så otroligt mycket att se fram emot! Jag känner motivationen pirra i hela kroppen och jag vill bara sätta tänderna i allt och växa, checka av mål och komma närmre min dröm. Och få sol också. Den är icke att förglömma!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x