Veckonytt #22

Ny vecka nya tag, as per usual! Vi kickar igång denna sömniga måndag med ett veckonytt!
veckonytt1
Elle har publicerat en fantastisk krönika, skriven av Sady Doyle. Det handlar om det anskrämliga i att män som beter sig illa mot kvinnor fortsätts att hyllas av Hollywood. Det handlar om de signaler det sånger när någon som Casey Affleck, misstänkt för att ha sexuellt trakasserat en kvinna, vinner en oscar. Eller när män som Roland Polanski och Woody Allen hyllas och vinner priser, trots de våldtäkts- och pedofilanklagelser som riktats mot dem. En mycket MYCKET bra text!
veckonytt2
Underbaraclara, som alltid är så bra så bra, har skrivit en spot on text om varför hon inte trivs i kläder. Hur hon naken uppskattar sin kropp, men hur dagens mode inte är gjord för kvinnor. Hur kläderna bara får oss att känna oss obekväma. Clara, you rock my world!
veckonytt3
Kakan, en av Sveriges bästa kvinnor, har en blogg om allt feminism och allt hudvård. I LOVE! Hon tipsar om den här boken som jag måste ha prick nu! Sara C, du hade älskat denna! Allt vi behöver veta finns där!
veckonytt4
The Grammis har varit och jag har plöjt igenom varenda outfit och röda mattanbild. Och resultatet är inne, Adele var vackrast. Denna klänning, till hennes hår är smashing! Sen vann hon typ allt som gick att vinna och fortsatte vara sitt allra mest briljanta jag! Varför kan hon inte bli min bästis!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x