Inte ens fåglarna har vaknat

köksfönster-1
Klockan är hiskeliga 5 på morgonen och vi är färdigpackade och alldeles strax blir vi skjutsade till flygplatsen. Dagen har kommit och väskorna står redo i hallen. Lägenheten är städad och blommorna vattnade. Nu åker vi på äventyr och jag är så förväntansfull. Jag har många härliga outfits att visa er, böcker att tipsa om, resmålsbilder att blogga om. Och så har jag en veckas njutning framför mig. Mat, sol, pool och en spaavdelning. Så härligt att tårna krullar sig!

Vi ses i Grekland! <3
köksfönster-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
7 år sedan

Lycklig resa!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

Tack min vän! Vi är framme och vi överlevde!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x