Vi packar allt det viktiga till Kreta

estrid smycken-1
Jag har resfeber! Jag gör listor och packar, stryker och springer till affären. Handlar halva apoteket och har köpt lite överraskningspresenter till Estrid att plocka fram på flyget. Det är ju hiskeligt vad grejor man ska ha med sig när man reser med barn. Jag försöker intala mig själv att allt går att handla om vi har glömt något, att det faktiskt fins bebisar även i Grekland och att vi ska på ett riktigt svennebananhotell med all inclusive och de lär ha lösningar på allt.
estrid smycken-2
Estrid packar med allt hon tycker är viktigt inför resan. Uppenbarligen är det tingeltangel som är hennes gebit och hon ska tydligen drapera sig i blingbling och vara väldigt Elisabeth Taylor på Kreta.
estrid smycken-3
Den ska med!
estrid smycken-4
Japp, denna med!
estrid smycken-5
och så den här.
estrid smycken-6
Nöjd, glad och förberedd inför första utlandsresan. En annan hade satsat på solkräm, svala kaftaner och sandaler men om ebbin vill vara draped in jewelry, let the baby be dråped in jewelry. Hon är verkligen sin mors dotter! Så när hon svassar runt i sina juveler så fortsätter väl jag att packa, stryka listor, kolla och dubbelkolla. Imorgon åker vi!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x