En Studie i nackträning

 På måndag ska Estrid på rutinkontroll på BVC och träffa en läkare. Då ska tydligen nacken kollas, så vi har legat i hårdträning. Men det går väl sådär. Denna bildserie visar tydligt de 3,5 minut Estrid vill ligga på mage, för att sedan filosofera på rygg för att sedan knallfall somna. Livet som bebis alltså! <3 Undrar vad som försiggår i det lilla huvudet.

Kläderna kommer från Lindex. Drägglisen från IKEA.

Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska snart smita iväg och fika. Det är alltid lite nervöst att ta med henne ut tycker jag. Man befarar alltid den största skrikfesten. Men än så länge har vi inte haft någon större katastrof. Hon är nog en rätt snäll liten tös faktiskt. Hon skriker bara när hon är hungrig. Och det senaste är att hon har lite svårt att komma till ro själv och kan vara rätt skrikig några minuter innan man i famnen gungat henne till sömns. Då sover hon fint. Som mamma glömmer jag lätt bort att hon är så liten. Att hon bara funnits i 6 veckor och att jag bara varit mamma i 6 veckor. Hon förändras dagligen och jag måste vara snäll mot mig själv och inte kräva att jag ska kunna, veta eller förstå allt på en gång. Det är väl därför föräldraskapet är så prövande, det eviga trial and error. Men man gör ju faktiskt bara sitt bästa. Och det räcker för mig. Att göra så gott man kan. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

Tackar! hon är söt som socker (om en får säga det själv!). Jag tror jag ska köpa några av de där Tine K lyktorna. De är ju så himlans fina!

Frida Svensson
9 år sedan

<3

Gabriella
9 år sedan

Åh vilken goding! Grattis till er Estrid:)
Yes det stämmer, mina ljuslyktor är från Tine K. De ger sånt fint sken verkligen.

AngelicasVärld
9 år sedan

Men sötisen då!!

Frida Svensson
9 år sedan

tack! =) efter Estrid Ericson som startade Svensk Tenn. Filten är från Mini Rodini. Och tulpanerna var verkligen en fröjd för ögat. norrland verkar ju mysigt….på vintern. nu får vädret hos er se till att skärpa till sig! kram på dig!

Frida Svensson
9 år sedan

du har ju rätt. egentligen är det ju ingen big deal. och ett tu tre är hon 18 månader och allt det här är glömt. Men när man är mitt i det så är det ju aningens stressigt =) det gick bra. hon gnydde till men fick mat och sen somnade hon sött om. men det var lite svettigt där ett tag när hon började skrika lite. men som förälder upplevs det nog värre för mina vänner bara "vadå skriker, hon är ju typ knäpptyst"

frökensöt
9 år sedan

vackert namn! filt to die for! och de där tulpanerna shit om vi hade sådana trädgårdar här i Norrland. Vi har fortfarnde snöhögar på norr sidan, kläder, vantar lite grönt börjar precis synas i träden ha en fortsatt skön helg!

Hemma på Sjuan
9 år sedan

Åh lilla sötnosen! Alltid lite nervöst i början att gå bort med liten bebis men bjuder de på skrikfest så gör de och det gör ju egentligen ingenting men som förälder blir man ju lite orolig… Hoppas det gick bra. Kram Suss

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x