Torsdagmorgon och bara en dag kvar till vår panghelg

estrid frukost-1
Här sitter jag och suger i mig kaffet som vore det de sista dropparna vatten i en öken. Jag gick och la mig i tid. Jag gjorde verkligen det. Men så skickade jag lite sms med min partikollega och den ena tanken ledde till den andra planen och helt plötsligt var vi mitt inne i planeringar av liberala workshops, föreläsningar, utanförskapsområden och gud vet allt. Det var helt enkelt för spännande för att kunna lägga ifrån sig mobilen. När vi väl avslutat våra storslagna framtidsplaner skulle jag bara läsa lite. Lite grann bara. Det slutade med att jag läste boken pärm till pärm. Det var omöjligt att lägga ifrån sig Martina Haags bok ”det är något som inte stämmer”. Sen somnade jag äntligen. Då vaknade Estrid. Såklart. Lite skrikfest, lite blöjbyte, lite av en liten mask som bara ålade runt och runt och vispade med armarna och benen som en fluga. Hur kan de inte vakna av allt det ålandet och vispandet? Sen somnade vi alla i en trasslig hög och allt för snabbt blev det morgon.estrid frukost-2
Så jag suger i mig mitt kaffe med koncentration och tittar på min lilla familj som äter frukost och när Estrid för sjuttioelva gången kastar salami på golvet så orkar jag inte säga ifrån. Så är det ibland. Man väljer sina strider. Idag är det torsdag och det är bara en dag kvar tills vi ska ha en härlig och mysig helg. Idag ska jag sätta mig ner och fixa lite med politikgrejor. Vi har ett välkomstmingel med Liberala kvinnor om några veckor och jag ska förbereda lite inför vad jag ska prata om. Sen har vi ju min och min partikollegas framtidsplaner som måste sättas till verket. Och bebisgos. Alltid bebisgos! Blandat med sujttioelva salamibitar på golvet.
estrid frukost-3 estrid frukost-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Bello
Bello
7 år sedan

Alltså jag kämpar med att få tillräckligt med sömn varje natt, helt utan bebis haha. Det är senaste avsnittet av Game of Thrones och recept på cheesecake och sedan någon matta till vardagsrummet och därefter recension för den där filmen vi funderar på att se och sedan packa träningsväskan och sedan Facebook där kusinen lagt upp bilder från Brasilienresan och sedär ens gamla gymnasiespan och vips så ska jag upp om fem timmar och prioriterat internetskräp framför tillräcklig tid att låta mina fakking hjärnceller återhämta sig. VARJE morgon undrar jag om jag är dum i huvudet på riktigt.

Förresten, såg detta och tänkte att du också skulle fnissa: https://www.buzzfeed.com/amphtml/ninamohan/tumblr-posts-that-are-only-funny-to-makeup-lovers

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bello
7 år sedan

haha alltså älskar den här kommentaren för exakt sådär är det. innan man ska sova ska man bara surfa igenom hela jävla internet! =) Älskar länken också! Ha en fin dag vännen!

Irene
7 år sedan

salamibitar eller ej – hon är otroligt charmig, din Estrid! (Och rätt vad det är, är hon tonåring och sover både nätter och förmiddagar).

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

haha jag ska tänka på det när salamibitarna flyger och ilskan kokar! =)

Sandra
7 år sedan

Haha jag älskar allt i det här inlägget! Kan verkligen relatera till det där med att lägga sig i tid och sen bara, ha tusen saker som snurrar i hjärnan ändå.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

varför ska man alltid surfa igenom hela jävla internet innan man ska sova.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x